Enpara.com Yetkilisine Yolladığım Talimat

Emrah
05 Nisan 2024 22:29

Enpara.com hesabıma bankanın prosedürü gereği yaklaşık 3 ay önce hesabıma bloke kondu. Hesabındaki parayı talimat vererek başka banka hesabıma yolladılar. Talimatı beyaz kağıda yazıp üzerine de kimliğimi çekip Enpara'ya mail attım. Paramı iade ettiler. Hesabıma tekrardan 3580 TL geldi. Parayı talimat vererek tekrardan hesabıma atmasını istiyorum. enpara.com kimlik seri nosunda sıkıntı olduğunu söylüyorlar. 1. Verdiğim talimatta yolladığım kimlikle 2. Verdiğim talimattaki kimlik aynı olmasına rağmen seri modu değişik olduğunu söylüyorlar. Enpara.coma vermiş olduğum talimatın yapılmasını paramın yollamış olduğum IBAN hesabıma yollanmasını talep ediyorum

07 Nisan 2024 22:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

08 Nisan 2024 12:43

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 08/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

Enpara Bloke Edilen Hesap Ve Geciken Para İadesi

Nurşilan
10 Şubat 2025 21:46
Enpara Bloke Edilen Hesap Ve Geciken Para İadesi
Neval sonuçtan hiç memnun değil

Neval
20 Mart 2024 18:01