Enpara Kart NFC Ödeme Çalışmıyor

20 Eylül 2024 16:00

Enpara kartımla NFC ödemesi yapamıyorum. Yazılı desteğe bağlanınca hiçbir şey yapmıyorlar. Mesajlara 20 dakika içinde bakıyorlar, konu dağılıp gidiyor. Gönderdiğim şikayetin sonucunu öğrenmek için yazdım ama alakasız cevaplar verip 'Kartınız kapalı, başka bir sorun yok' diyorlar. Kartım kapalı değil, her yerde kullanıyorum. Sadece NFC özelliği çalışmıyor.

20 Eylül 2024 16:10 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

24 Eylül 2024 10:19

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 24/09/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Erdem

Merhaba, bir çözümü var. Önce telefonun geliştirici özelliklerini kapatın. Sonra uygulamadan ayarlar ve mobil ödeme (NFC) e tıklayın açın. Açılmazsa NFC yi kapatıp tekrar deneyin

Türker sonuçtan hiç memnun değil

Yenilenen Kredi Kartımda NFC Özelliği Çalışmıyor, Müşteri Hizmetleri Çözüm Üretemiyor

Türker
01 Haziran 19:26
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'nın QR Kod İle Ödeme Özelliği Çalışmıyor, Banka Kartı Seçeneği Sunulmuyor

Alper
15 Haziran 11:57