Electrolux Yetkili Servis Tarafından Mağdur Ediliyorum

Electrolux Yetkili Servis Tarafından Mağdur Ediliyorum
19 Ağustos 2024 02:33

Electrolux yetkili servisi tarafından kandırılıyorum. 1 ay önce Electrolux Ankastre fırın için arıza kaydı oluşturdum. KGG6436K model ankastre fırınım F241 hata mesajı verdiği için yetkili servisi aradım. 24 Temmuz'da gelen servis elemanı hata kodunun ne olduğunu anlamadığı için fırının elektronik kartını söküp götürdü.

Karta format çekeceğini, fırın yine arıza verirse kartın bozuk olabileceğini, kartı değiştirmek gerektiğini söyledi. Kart arızalı olsa arızanın kodunu vermesi mantıksız. Ayrıca yaptığım araştırma ile ben bu arıza kodunun funktionsafbryderen olduğunu söylediğim halde bu arızayı araştırmak yerine kartı sökmeyi tercih etti. Teknisyenin bilgisizliğini ve 20 gündür hala yetkili servisin sorunumu çözememesini şikayet etmek istiyorum.

Ayrıca defalarca 08502503589 numaralı müşteri hizmetleri numarasından mağduriyetimi ve Bornova Yetkili Servisinin beni sürekli oyaladığını bildirdiğim halde konuyla ilgili bilgilendirme için beni arayacaklarını söylediler. Hiç aranmadım. Ayrıca Bornova Yetkili Servisini aradığımda 3 defa bugün geleceğiz deyip tüm gün beni evde beklettiklerini ama gelen giden olmadığını da bildirdim. Mağduriyetim nasıl çözülecek?

Garanti sürem 31 Ağustos'ta dolacağını da müşteri hizmetlerine ve yetkili servise birçok kez belirttim. Arıza kodu arızanın sebebini belirttiği halde ben neden oyalanıyorum? 26 gün önce Eda Soğutma Bornova Electrolux yetkili servis elemanı fırınımın elektronik kartını format etmek için alıp götürdü. Her hafta arıyorum. Bana bir tarih verip getireceklerini söylüyorlar. 3 defa bu şekilde beni tüm gün beklettiler.

Electrolux yetkili servisin genel merkezini arayıp defalarca şikayetimi bildirdim. Genel merkezden bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Hiçbirinde genel merkez tarafından da geri dönüş olmadı. Artık bu servis ağının gerçekliğinden şüphe duymaya başladım. Eda Soğutma ile ilgili bir sürü şikayet okudum. Neden hala bu servis noktasının çalışmasına izin veriliyor? Electrolux gibi bir firma nasıl böyle bir yetkili servise sahip? Artık canımdan bezdim.

19 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 6 saat sonra)

Ufuk
Ufuk

Herkese aynı cevabı yazıyorlar bence tek kişi hem müşteri hizmetlerine bakıyor hem otomatik cevap yazıyor buradan belli müşterilerin kendileri için ne kadar değersiz olduğu Electrolux pişmanlıktır

Electrolux Servis Ve Müşteri Hizmetleri Ciddiyetsizliği

03 Mart 2025 16:41

Şahika
02 Mayıs 2024 15:04
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 23:10
Electrolux Kategorileri