Zeki sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 23:10

6.10.2024 tarihinde Optimum AVM'den 1 adet ankastre fırın aldım. Ödemesini yaptım. Optimum Electrolux mağazasının müdürü, ankastre fırının 10.10.2024 tarihinde teslim edileceğini söyledi. Daha sonra teslim tarihinin 15.10.2024 olabileceğini belirtti. Yanlışlıkla ürünün başka bir müşteriye verildiğini söyledi. Ürünün de en kısa zamanda elime ulaşacağını belirtti. 22.10.2024 tarihinde ürün ambalajı yırtık ve dağınık teslim edildi ve kenarlarında koruma köpükleri kırıktı. Resimler mevcuttur. Electrolux yetkili servisi 23.10.2024 tarihinde ürünü kurmaya geldi. Yetkili servis elemanı, ürünün teşhir ürünü olduğunu, bunu alırken bilip bilmediğimi sordu. Bu konuyla ilgili bilgim olmadığını ve ürünü teşhir olarak almadığımı belirttim. Optimum AVM'ye telefon ederek durumu Müdür Bey'e anlattım. Kendisi bu durumdan haberdar olmadığını belirtti, üzgün olduğunu söyledi. Fakat daha sonra telefonumuza hiç çıkmadı ve geri dönmedi. Müşteri hizmetlerini aradım fakat müşteri şikayetlerine bakmıyorlarmış. İsveç markasına güvendik fakat düş kırıklığı oldu.

25 Ekim 2024 10:08 (Şikayetten 10 saat sonra)
Zeki
25 Ekim 2024 11:43

Otomatik yanıt vermişsiniz. Belirttiğim gibi müşteri hizmetlerini aradım fakat müşteri şikayetlerine bakmıyorlarmış sadece servis vb. Ayarlamalar için hizmet veriyorlarmış o kadar... Bize firmayı arayın veya tekrar gidin görüşün denildi. Firma cevap vermiyor bir fırın aldık pişman ettiler sorun devam ediyor maalesef. Cevap gelmez ise Tuzla Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
08 Temmuz 2024 16:52

Motıon
27 Eylül 2024 14:24
Electrolux Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!
Catoni sonuçtan hiç memnun değil

Catoni
04 Şubat 17:49