Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Arızaları Ve İlgisiz Servis Hizmeti

22 Aralık 2024 17:14

Evimizde bulunan kombi ile yaşanan çok büyük sıkıntılarımız var. Sıfır olarak aldığımız kombi haftanın en az 3 günü arızalı sürekli sürekli servisten usta adı altında işi bilmeyen kişiler geliyor ve hiçbir şeyi yapamıyorlar. Defalarca müşteri hizmetlerini aramamıza ve durumu bildirmemize rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Gelen kişiler her geldiğinde bir parça değiştiriyorlar ve hiçbir şey düzelmiyor. Artık bıktık biz bu durumdan evimizin içi buz gibi, geleceğiz diyorlar gelmiyorlar oraya gittik buraya gittik diye sürekli erteliyorlar. Firma hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Eğer buradan da çözüm bulunmazsa bir üst mercilere durumu aktarıp dava açacağım. Ürünü satarken bin takla atıyorsunuz sattıktan sonra umursamaz tavırlar sergiliyorsunuz, kurumsal firmayız diye de dolaşıyorsunuz.

22 Aralık 2024 17:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)
24 Aralık 2024 09:42

Dün gelip sensörünü değiştiler ürünün ve sonuç bugün yine arızalandı. Gerçekten şaka gibi, psikolojimiz bozuldu artık.

02 Ocak 2025 17:18

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

04 Ocak 2025 17:09

Verilen hizmette 2 gün sonra hiçbir işe yaramayıp tekrardan arıza vermiştir. Bu kış gününde insanları sürekli mağdur etmek nasıl bir duygu?

Mustafa sonucu yetersiz buldu

01 Şubat 2024 00:53
Fatma sonuçtan çok memnun

Fatma
30 Ocak 2025 15:20
"ECA genel merkezden arandım konu ile çok ilgilendiler. Servis ücret iadesi yaptılar. Ücret dışında ki rahatsızlıklarım için sonra ki süreçte destek olmak için kendi iletişim bilgilerini verdiler. Ve tekrar aynı sorun yaşanmaması için alınabilecek önlemleri araştırıp benimle paylaştı Arda bey, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum."
ECA Kombi İle Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
17 Nisan 2024 17:57
"4 yılın sonunda artık yetkili ve bilgili bir beyefendi tarafından sürecimiz baştan sona değerlendirilip geçici çözüm amaçlı kombimizin eklanşörü temizlenmiş olup kış ayı için kombimize kimyasal dökülmesi için kimyasalları satın aldık ve servisle iletişim dahilinde kış başı gibi kombimize gerekli kimyasal tahsis edilecektir. Buradan Arda beye ve Salihli servis ekibinden Erain beye teşekkür ederiz sonunda bilgili ve ilgili ekibe denk geldik🙏🏻"

ECA Kategorileri