Deniz sonuçtan memnun

ECA Şofben Şikayeti Hk.

31 Mayıs 2023 11:22
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Çözüldü. Müşteri hizmetlerine teşekkürler.”

ECA şofbenimiz bozuldu ve düzeltilmesi için servis çağırdık kazan temizlendi sonra fl hatası vermeye başladı. Defalarca servis ile iletişime geçmemize rağmen düzeltilmedi. Kazanımız değiştirildi aynı hatayı almaya devam ettik ve şofbenimizden yüksek sesler çıkmaya başladı. Fakat müşteri hizmetlerini aradığımda fl hatası ateşleme ile ilgili olduğu söylendi. Acil servis talep ettim servis gelmedi. Düzeltme yapılmadı. Hata sağlıklı tespit edilmiyor. Konu ile bilgisi olmayan servis gönderiliyor. Bununla ilgili kayıt açtırdım ama hiçbir dönüş olmadı serviste gelmedi.

31 Mayıs 2023 11:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Deniz D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

31 Mayıs 2023 16:22

Çözüldü. Müşteri hizmetlerine teşekkürler.

31 Mayıs 2023 17:42

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Lütfen ECA Mağdurlarına Kulak Verin!

Sibel
24 Aralık 2023 23:55

Murat
05 Nisan 2024 10:02

Sayan
01 Kasım 2023 14:35
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

ECA Şofben Isınma Sorunu Isınma 80 Derece Oluyor

Hasan