Sinan sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 00:59
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
“ECA bölge yetkilisi Arda Bey ve Beypazarı Yetkili servisi Berk Bey e ilgi ve güler yüzlü yaklaşımları için çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Firmanın sattığı tüm ürünler için gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Tanıdığım en güvenilir firma”

Merhaba
ECA tiera Mutfak Bataryası satın aldım. Kalitesi ve müşteri hizmetleri servis hizmetleri olsun yedek parça olsun. Garantili olması sebebiyle de haliyle pahalı bir ürün satın aldım. Bataryanın başlığının delinmesi sebebiyle yedek parça bulma ve temin etmek noktasında çok mağdur kaldım.
Bu ürün ve marka ile alışveriş yaparken yazılı taahhüt alın aksi halde yedek parça bulmak çok zor neredeyse imkansız

03 Kasım 2024 01:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
13 Kasım 2024 17:53

Müşterimize bilgi sunulmuştur. İletecekleri randevu kapsamında hizmet sunulacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

15 Kasım 2024 11:05

Ferit sonuçtan çok memnun

Ferit
27 Aralık 2024 17:31
"Ankara bölgeden Arda bey yakından ilgilendi ve sorunun çözümü için servis siparişini sağladı, Şikayetvar sitesindeki yorumlar ve şikayetler marka tercihimizde belirleyici oluyor. Arda beye ve ECA yetkililerine bunu dikkate aldıklarından dolayı teşekkür ederim. Şikayetvar ekibine ayrıca teşekkürler."
ECA Bataryada Beklenmedik Delinme Sorunu
Tuba sonuçtan çok memnun

Tuba
26 Ağustos 2024 13:14
"Şikayetim çözüldü, ürün yenisi ile değiştirildi, ECA ya teşekkür ederim"
ECA Kalitesizliği, Birkaç Ayda Bataryanın Boyası Attı
ECA Kalitesizliği, Birkaç Ayda Bataryanın Boyası Attı
Samet sonuçtan çok memnun

Samet
28 Şubat 2025 11:27
"Firma şikayet kaydımdan sonraki süreçte en ufak ayrıntısına kadar sorunumla ilgilendi. Sorunum en ufak bir sıkıntı kalmadan çözüldü. Şikayet var ekibine ve ECA'ya çok teşekkür ederim."
ECA Batarya Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
07 Aralık 2023 13:12