Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 10:22

11-10-2023 tarihinde arıza kaydı açılan 12-10-2023 17:00 gibi servis tarafından yapılan kontroller sonrası ECA firmasına iletilen ve resimlerini eklediğim mutfak bataryasının 13-10-2023 09:00 da (dehşet hızlı inceleme) sonucu red kararı verilmiş. 20 yıl krom kaplama garanti veren firmanın red açıklaması trajikomik. "üründe yapılan inceleme sonucunda çıkış ucunda darbe izlerinin olduğu ayrıca kartus rozet altında kalan gövde kısmında temizlik için kullanılan ürünün temizlik sonrasında yeterli durulanmaması nedeniyle gövde
rozet altında birikerek tepkime yaptığı bu nedenle kaplamaya zarar verdiği bolge ile görüşülerek ürün değişimine red verilmiştir"
"büyük (dehşetin vahşet) firma"
Temizlik ürünü neden rozete zarar vermemiş de sadece gövdeye zarar vermiş?
Temizlik ürünü neden diğer kısımlara zarar vermemişti tek bölgede armalar var?
20 yıllık garantiyi boşta duran ürünlerin kaplamalar için mi veriyorsunuz?
Tüketici rozet ile gövde arasındaki boşluğu nereden bilsin ki?

Bu durumun bir an önce düzeltilmesi aksi takdirde Tüketici Hakları'na müracaat edeceğimi bildiririm.
Kesinlikle firmaların karakterini; büyük olmaları değil, verdikleri sözün arkasında durmaları belirler.

13 Ekim 2023 10:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)
13 Ekim 2023 12:30

Sağ olsunlar müşteri hizmetleri benim ile iletişime geçtiler. Şikayetimi tekrar kendilerine ilettim. Konuyu tekrar incelemek üzere ele alacaklarını belirttiler. Şimdilik beklemedeyim. İnşallah olumlu sonuç alırım.

24 Ekim 2023 16:46

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

01 Ocak 2025 23:04

İkinci defa Tüketici Hakları'na yaptığım itirazın sonucu elime ulaştı ve sonuç; firma savunması ""Karşı taraf savunmasında; üründe meydana gelen çizilme ve kararmaların ürün temizliğinde kullanılan temizlik maddelerin tahrip edici, aşındırıcı özelliği ve temizlik sonrası yeterli durulama yapılmaması, aşındırıcı maddenin armatür yüzeyine tutunması ile oluştuğunu belirtmiştir."" hakem heyetinin kararı ""Dosya incelendiğinde mevcut durumun ürünün satın alma tarihi de göz önünde bulundurularak kullanılan temizlik malzemelerinin muhteviyatı itibariyle değişkenlik gösterecek şekilde üretim kaynaklı kusur olduğuna dair tespit yapılamayacağından şikayete konu ürünün 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun tanımladığı ayıplı mal kapsamında değerıendirilmesinin mümkün olmaması nedeniyle talebin reddi gerekmektedir."" ürünün krom kaplama atıkları resimlerde mevcuttur. Çizik yok, krom kaplama atmaları var. 10 yıl kaplama garanti vermesine rağmen ve ürününün arkasında duramayan ezik bir firma. Sizi halkımızın vicdanına bırakıyorum. Tanınmamış firmaların ürünleri bile bu nedenden sıkıntı yaşamadım. ECA mı? Uzak durup, almayınnnnnnn.

Ayhan
09 Aralık 2023 22:34
Tuba sonuçtan çok memnun

Tuba
26 Ağustos 2024 13:14
"Şikayetim çözüldü, ürün yenisi ile değiştirildi, ECA ya teşekkür ederim"
ECA Kalitesizliği, Birkaç Ayda Bataryanın Boyası Attı
ECA Kalitesizliği, Birkaç Ayda Bataryanın Boyası Attı

Recep
30 Kasım 2024 12:30
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk İklimde Kullanılan Eviye Ve Batarya Garanti Kapsamı Dışında Kaldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Gürol
08 Temmuz 2025 10:56
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
12 Eylül 2024 22:21