Adem sonuçtan çok memnun

ECA Kombi Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

ECA Kombi Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
10 Temmuz 2024 12:46
Adem'in Teşekkür Mesajı
“ECA genel müdürlükten Arda beye teşekkürlerimi iletiyorum. Profesyonel bir şekilde problemimi hızlıca ve sorunsuz bir şekilde çözüme kavuşturdu.”

ECA markalı firmadan 9 villa için elektrikli kombi satın aldım. Yazlık evimize kurulumu yapıldı ve test edilmedi. İlk kullanımda tüm ayarlar yapılı olmasına rağmen sıcak su devreye girmedi. Dijital ekranda 45-50 derece su sıcaklığını gösteriyor fakat evin hiçbir yerinde sıcak su bulunmuyor. Bir problem olduğunu düşünerek 444 0 322 numaralı telefondan ECA çağrı merkezine ulaştım ve 08.07.2024 tarihinde servis kaydı açtırdım. Arkadaşlar dönüş yapacaklarını söylediler fakat 2 gün boyunca çağrı gelmeyince tekrar arama isteğinde bulundum. Bana servis kaydım olduğunu ve yetkili servisin geleceğini söylediler. Israrım üzerine telefon bilgisi verdiler. Aradığım telefondaki Ayvalık ECA yetkili servisi bana işlerinin çok yoğun olduğunu ve sırada olduğumu, bu sıranın da 10 gün gibi bir sürede gelebileceğini söyledi. Evde bebek olduğunu ve yaşam başladığını, mağduriyetimizin yüksek olduğunu bildirmeme rağmen gayet gevşek ve alaycı bir dilde 'Yoğunuz beyefendi, ne yapalım?' diye cevap verdi. ECA gibi büyük bir markanın bu derece aciz ve ucuz yetkili servis belgelendirmesi çok yazık. Ürününün arkasında duramayan bir marka. 9 villalık projemizde tüm kombileri çıkartma ve değiştirme kararı aldık. Bundan sonra ECA mı? Asla!

10 Temmuz 2024 12:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Adem M. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

17 Temmuz 2024 18:35

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

18 Temmuz 2024 10:47

ECA Kombi Servisinde Gecikme Ve İletişim Sorunları

Emine
21 Kasım 2024 17:17
ECA Kombi Servisinde Gecikme Ve İletişim Sorunları

Hilal
28 Ekim 2024 13:33
Esra sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Ve Yetkili Servis Sorunları: Sürekli Ses Ve İlgisizlik

Esra
10 Mart 2025 17:19
Cabir sonuçtan çok memnun

Cabir
29 Kasım 2024 19:24
"Sorunun çözümü için teşekkürler"

ECA Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

Abdülbaki