Talha sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Arızası (citius Premix)

ECA Kombi Arızası (citius Premix)
18 Şubat 2024 11:44

ECA markasının Citius Premix yoğuşmalı kombisi sürekli problem yaratıyor. Önce ateşleme hatası, ardından ana kart problemi gibi sorunlarla karşılaştık. Ürünü yeni aldığımız halde aralıksız sorunlar yaşamaktayız. Ödediğimiz parayı hak etmiyor; ürün her açıdan problemli. Şu anda kombi petekleri ısıtıyor fakat sıcak su sağlamıyor. Ya üründe mühendislik hatası bulunuyor ya da kullanılan bileşenler kalitesiz. Sürekli olarak ek masraflar çıkıyor ve ürün devamlı arıza yapıyor.

12 Mart 2024 06:39

ECA markasının Citius Premix modelinde sıfır almamıza rağmen aldığımızdan beri oluşan sorunlar devam ediyor. Yaklaşık birkaç hafta önce yine buradan oluşturmuş olduğum şikayetin ardından şimdiki arıza da dahil olmak üzere 2 arıza daha geçirdi. Aldığımızdan beri ateşleme arızasından dolayı ana kart ve buna benzer arızalar geçirdi. Son olarak arızalardan türbin çıkışında bir arıza vardı onun için geldiler. Sonrasında ise kombinin su pompası patladı şarıl şarıl içerisinden sular aktı. Ben müşteri hizmetlerine artık değişim istiyorum dememe rağmen bana servis gelip bakacak sonrasında ise değerlendirmeye alacaklarını söylediler servis geldi baktı fakat ne arayan oldu ne soran oldu. Şimdi ise bu arızalara bir arıza daha eklendi. A80 hatası veriyor. Ayrıca bu arıza sabah oluyor ev soğuyor ve içerisi buz gibi oluyor. Hiçbir şekilde memnun değilim. Elimde bütün arızalara ait fotoğraflar ve video kayıtları var. Artık çözüm olmaz ise Tüketici Hakları'na başvurumu yapacağım.

Ek
Ek
18 Şubat 2024 11:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Talha C. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

18 Şubat 2024 13:39

Hep aynı olay servis geliyor parça değişikliği yapıyor sonra birkaç ay sonra başka bir şey bozuluyor

18 Şubat 2024 13:45

Sayın Talha C. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. 444 0 322 Çağrı merkezimiz, 0212 3701322 Şirket Merkezimiz ve/veya [email protected] adresimizden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi 444 0 322

18 Şubat 2024 13:48

Aynı zamanda sizin müşteri hizmetleriniz ile konuşuyordum. Randevu talebini iptal ettim yine cebimizden servis ücreti çıkacak. Ürününüzden hiç memnun değilim gerçekten.

22 Şubat 2024 08:37

Müşterimize hizmet sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ece
24 Ocak 2024 23:48
Name sonuçtan memnun

Name
14 Ağustos 2023 07:47
"İlginize teşekkür ederim. Sorun tekrarladığında iletişime geçeceğiz."
ECA Kategorileri