Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
06 Haziran 2024 22:32

Yaklaşık 1 yıl önce su tesisatına ECA marka su basınç düşürücü valf satın aldım. Nalbur, ECA markasının en iyisi olduğunu, emsallerine göre pahalı ama kaliteli bir ürün olduğunu belirtti. Ben de tesisatla alakalı olduğu için kaliteli ürün olarak tercih ettim ve o zaman 850 TL para verdim. Emsal ürünlerde fiyatlar 300-350 TL civarındaydı. Fakat geçen hafta su valfinin ayar kısmının olduğu yerden su damlattığını ve aşağı kattaki kuaför salonunun tavanına zarar verdiğini tespit ettim. Tesisatçıyı çağırdım ve kendisine bu markayı övdüğümü fakat böyle bir sorun yaşadığımı söyledim. Kendisi yanımda ECA servisini aradı ve valfin resimlerini gönderdi. Serviste görevli arkadaş, filtre olmadığı için garanti kapsamında olmadığını ve bir şey yapamayacaklarını söyledi. Farklı marka bir valf satın aldım ve sorun 1000 TL gibi bir tutara giderildi. Şimdi problem şu: Madem ECA markası iyi bir marka, o zaman ürünün arkasında durur ve böyle saçma bir gerekçe sunmaz.

06 Haziran 2024 22:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ümit Ç. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

11 Haziran 2024 14:26

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ümit
12 Haziran 2024 00:27

Sundukları bilgi aynı şekilde filtre olmazsa garanti kapsamı dışında kalması, farklı bir marka satin aldım ve diğer markalardada filtre ile ilgili herhangi bir ibare bulunmuyor yani sadece ECA markasının filtreye ihtiyacı var yani diyor ki olur da bizden bir ürün satin alırsanız garanti şartlarını dikkatlice okuyunuz bizde farklı bir uygulama olabilir iste marka olmak böyle bir şey sonra suçlu malı satin alan iste bu kadar

Ali sonuçtan çok memnun

ECA Kaliteli Marka Beklentisi, Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı
Serkan sonuçtan memnun

Serkan
16 Haziran 2024 22:30
"Teşekkür ederim fakat bu ürünlerde güvenlik açığı var ürün bağlantı noktasından kırılmış deforme olmuş başkasının başına da gelebilir ürün yüksekten düşüyor çok riskli bir durum bir İSG uzmanı olarak bu riskli durumu ortadan kaldıracak ek bir güvenlik sistemine ihtiyaç var"
ECA Dus Sistemi Sorunu
ECA Dus Sistemi Sorunu
Serdar sonuçtan çok memnun

ECA Basınç Düşürücü Arızasıyla Su Baskını

Serdar
12 Aralık 2024 12:41
"Ürün sıfırı ile değiştirildi çok ilgilendiler teşekkür ederim. Zeytinburnu Fatih ECA servisindeki arkadaşlar bayağı ilgilendi onlara da ayrıca teşekkür ederim."
ECA Basınç Düşürücü Arızasıyla Su Baskını
Seda sonuçtan hiç memnun değil

ECA Musluğum Su Damlatıyor

Seda