Recep sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 19:33

Kombi için ECA akıllı kablosuz oda termostatı kullanıyorum. Bugün Apple Store üzerinden güncelleme gelince kurdum. Fakat artık cihazla hiçbir şekilde bağlantı sağlayamıyorum. Farklı telefonlarla denememe rağmen bağlantı kurulamıyor. "Beklenmedik hata, cihaz tanımlanamadı" şeklinde hata mevcut. 3 yıldır çalışan bir uygulama, güncelleme sonrası kış arefesinde çalışmaz hale geldi.

01 Kasım 2023 19:37 (Şikayetten 4 dakika sonra)
01 Kasım 2023 19:55

Az önce ECA genel merkez tarafından arandım. Sorunu sözlü olarak dile getirdim, not edildiğini söylediler, gelişmeleri yazacağım.

05 Kasım 2023 16:44

Birkaç kez ECA tarafından arandım ama problemimi bir yerlere iletmek haricinde çözüm bulamadılar, hala peteklerimi ısıtamıyorum kullanamıyorum çünkü uygulamayı düzeltmediler.

06 Kasım 2023 15:18

Uygulama hala düzeltilmedi. Eski sürümüne geri dönseler düzelecek zaten, neyi bekliyorlar anlamıyorum.

21 Kasım 2023 10:41

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

21 Kasım 2023 11:16

Termostat cihazımı cosa teknik ekibine kargoladım, yazılım güncellemesi yapılıp bana kargolandı 10 gün sonra. Kurulumu yaptım ve şu an çalışıyor. Bu süreçte ECA tarafından sık sık bilgilendirildim.

ECA Kablosuz Akıllı Oda Termostatı Güncelleme Sonrası Çalışmıyor

Serdar
31 Ekim 2023 21:01

Aydın
20 Ocak 2024 19:48
ECA Termostat Bağlantı Sorunu
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri
04 Ocak 2024 18:46