ECA Batarya Hortum Sorunu Ve Montaj Zorluğu

Engin
22 Aralık 2024 20:24

ECA kaliteli bir marka diye Dalia mutfak eviye bataryası aldım, 102118354 kodlu. Aldığıma pişman oldum. Bu bataryalar üretilirken hiç mühendislik yapılmıyor mu? Kutudan 2 tane hortum çıktı, ancak muslukta hortum ucunu takacağım yer 3-4 parmak içeride. Ben bu hortumu nasıl takacağım? Hadi taktım, nasıl sıkacağım? O kısma anahtar girmiyor. Neden kutunun içine uygun takabileceğimiz hortum koymuyorsunuz? ECA gibi bir marka nasıl böyle bir şeyi atlar? Anahtarla sıkılmayan hortum su kaçırır ya da basınçtan yerinden çıkar. Evimdeki bütün muslukları ECA alacaktım, vazgeçtim. Standına dahi girmem. Mağdur oldum.

22 Aralık 2024 20:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Engin U. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

31 Aralık 2024 14:22

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Nazmiye sonuçtan memnun

Sercan sonuçtan çok memnun

ECA Markası Güven Sarstı

Sercan
23 Temmuz 2024 13:40
"İlgi ve alakasından dolayı ECA çalışanlarına ve özellikle Arda Bey e çok teşekkür ederim müşteri memnuniyeti için sorunumu çözdüler böyle bir hizmet verdikleri için ECA kendisine yakışanı yaptılar çok sağ olsunlar"
ECA Kategorileri