03 Eylül 2024 18:48

Arkadaşımdan Japonya'dan gelirken bana Dyson Airwrap almasını rica etmiştim. Maalesef getirirken 100 voltluk bir ürünü getirmiş. Severek ve isteyerek çok büyük bir heyecanla gelmesini beklemiştim. Ürünün 100V olduğunu görünce Dyson teknik servisle görüştüm ve bana sundukları şey sağlam ürünü getir imha edelim sana da %25 Dyson çeki verelim oldu. %25 çok düşük bir rakam. Global firmanın ürünü maalesef elimde kaldı ve bir çözüm yolu da sunmuyorlar. Dyson gibi büyük bir firmanın mağdur bir müşteriyle ilgilenilmemesi hiç doğru olmadı. Bir öğrenci olarak bu durum karşısında üç aylık bursumu vermiş bulundum ve çözüm bulunamadığı için gerçekten çok üzüldüm.

04 Eylül 2024 13:17 (Şikayetten 18 saat sonra)

04 Eylül 2024 13:24

Tekrardan iletişime geçildi

05 Eylül 2024 21:23

Dyson'dan 4 Eylülde beni aradılar ve tekrar aynı şeyi söylediler. Maalesef bana hiçbir şekilde çözüm yolu sunmadılar hâlâ %25 indirim çeki ve imha yöntemini sunuyorlar. %25 çok komik bir rakam araştırdığımda %40 a kadar indirim verildiğini gördüm, amacım ürünün iadesi veya değiştirilmesi değil. Sadece Türkiye'de kullanabileceğim versiyonunu daha makul bir fiyata almak. Mağduriyetim hâlâ devam etmekte.

Hakan
Hakan

Maalesef çok çok fazla kurumsal görünüyorlar.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu

Eren
09 Eylül 2024 17:19
Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
25 Kasım 2024 22:26

Dyson'dan Ücretli Değişim İçin Bile Hizmet Alamıyorum!

09 Temmuz 2025 18:13
Dyson Kategorileri