Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Motorbar Başlığı Kalitesizliği

Dyson V15 Motorbar Başlığı Kalitesizliği
Merve
25 Temmuz 2024 18:20

Dyson V15 ürünüm daha bir yıl olmadan Motorbar başlığının tekerleği kırıldı. Garanti kapsamında olan ürünüm ile müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Başlık stokta yok, gelince göndereceğiz denildi. Peki dedim, 15 gün geçti. Başlık yok. Bu kadar para verdiğimiz bir ürünün tekerleğinin bu kadar zayıf olması kendi hataları değilmiş gibi bir de başlık stokta yok deyip sürekli bir oyalama sürecine sokuyorlar. Yani onarım kabul edebilmeniz adına ben neden kırılan bir şey için onarım kabul edeyim? İki gün sonra yine aynı sıkıntı çünkü başlığın oynayan bir parçası sürekli hareket halinde olan bir ürün. Ürününü Türkiye'ye getirip satıyorlar da bir başlığı mı Türkiye'ye getiremiyorlar, orası da tartışılır. Tabii ki ben yeni başlık talep ettiğimi söyledim. İlgilenilmezse de buradan sonra Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Bu kadar parayı verip bir de bu kadar neden uğraşıyoruz? Çözüm bu kadar mı zor.

30 Temmuz 2024 12:52 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Yedek Parça

Nagihan
02 Aralık 2023 13:38
Dyson V15 Yedek Parça
Tevrat sonuçtan hiç memnun değil

Tevrat
01 Nisan 2025 15:40