Kemal sonuçtan memnun değil

Kemal
31 Ağustos 2023 22:31

Dyson v15 kullanıcısıyım Ürünü 6 aydır kullanıyorum. Ürünün Halı başlığındaki teker koptu o kadar dikkatli kullanmamıza rağmen. WhatsApp'tan Dyson Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim video foto gereken her şeyi yaptım. Ürünün Başlığının stokta olmadığını söyleyip bana beklemem gerektiğini söylediler. En son sürüm üretimi olan bir ürünün başlık stoğu olmaması pek inandırıcı gelmedi bana. Yorumlara ve diğer kullanıcı sorunlarına baktım ve herkesin aynı sıkıntısı olduğunu başlığı 3 aydır bekleyeni duydum. 25.08.2023 te ben talebimi oluşturdum. Hepsinin ekran görüntüsü yazışmalar duruyor. 20iş günü içerisinde istediğim Ürünün başlığı gelmezse başta Tüketici Hakem Heyeti olmak üzere bütün yasal haklarımı kullanacağımı bildiririm.

01 Eylül 2023 09:08 (Şikayetten 10 saat sonra)

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
06 Aralık 2023 12:27

Dyson V15 Detect Simit Kırıntısını Bile Çekmiyor!

Demet
10 Ekim 2024 16:59

Çilem
19 Şubat 2024 09:03
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Ekim 2024 12:39