Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 14:32

Kendi sitelerinden Dyson v15 Detect absolute sipariş vermeme rağmen bana gönderilen model Dyson v15 detect. Absolute olan modelde ekstra 3 başlık olduğu için onu sipariş verdim. Bana gelen ürünün kutusu da Dyson v15 detect absolute, ki bana kesilen faturada da Dyson v15 absolute yazmasına rağmen sipariş ettiğim ürünün Dyson v15 detect olduğunu söyleyip duruyor temsilciler. Sorunu gidermek yerine iade edin ya da ekstra başlık sipariş edin diyorlar utanmadan. Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda faturam ve bana gönderdiğiniz ürünle birlikte Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bildiriyorum. En kısa zamanda bu sorunun çözülmesini bekliyorum.

19 Ekim 2023 11:25

Dyson yanlış/sahte fatura kesiyor. Sipariş ettiğim üründen farklı bir model gönderiyorlar. Faturamı da sipariş ettiğim ürün üzerine kesiyorlar sonrasında farklı model gönderdiklerini kabul etmeyip bana gönderdikleri ürünü ya kabul edip beğenmiyorsam da iade edin diyorlar!

18 Ekim 2023 11:41

Arayıp hiçbir şey yapamayacaklarını, kutu içeriğinin değiştiğini söyleyip duruyorlar o zaman ne diye ürünü v 15 detect absolute diye satıyorsunuz ona göre fatura kesiyorsunuz! İnsanları dolandırmaktan başka bir şey bildiğiniz yok.

19 Ekim 2023 11:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ezgi T. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

19 Ekim 2023 11:22

Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ben de her gün kötü şikayet yazıp puanlarını düşürmek içinden elimden geleni yapacağımı bildiriyorum. Yazıklar olsun paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka marka tercih edin!

Ayşe

Merhaba sorununuz çözüldü mü ben de aynı sorun yaşıyorum bana direk yanlış ürün göndermişler

Ezgi

Yarın ürünü iade edeceğim asla yardımcı olmuyorlar. Siz de iade edip tekrar sipariş verirsiniz büyük ihtimalle ama bu kadar yorumları kötü bir markadan bir daha alışveriş yapmam ben her şeyde vardır bir hayır. Alıp üç ay sonra elimde kalacağına hiç olmaması daha iyi🙏🏻 bence siz de bu sorumsuz şirketten bir şey almak yerine başka marka tercih etmelisiniz.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Kasım 2023 12:25

Aynur
28 Temmuz 2023 16:25
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yanlış Ürün Gönderimi Ve İade Süreci Sorunu

Şirin