Pınar sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Absolute Çalışırken Güç Kesiyor

01 Temmuz 2024 02:05

Dyson v15 çalışırken durduk yere güç kesiyor. Önceleri bir kez yapıp çalışmaya devam ederdi, 1 hafta içinde durum çok daha arttı, 5-6-7 kez parmağım tetikte olmasına rağmen güç kesip sonra normal çalışmaya başladı. Bu modelle ilgili bu tarz çok şikayet okudum o yüzden ben de yazmak istedim. Servise gönderdim süpürgeyi. Alalı 6 ay olmamıştı ve oldukça temiz kullanılmış ürün. Mağdur oldum. Dyson markasını sorgulattı, yakışmadı. Seri sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ve ürünü değiştirmedikleri süreç bence tekrar edecektir. Başka model yeni ürün yollamalarını bekliyorum.

04 Temmuz 2024 02:10

Cihazıma değişim sağlandı bilgisini aldım çok teşekkürler Dyson. Servis Hizmetinin aşamasını beğendim, fakat cihazın bu kadar hassas olması şaşırtıcı şimdi yenisini kullanmaya çekiniyorum ki ben çok iyi ve temiz kullanıcılardanım

04 Temmuz 2024 14:34 (Şikayetten 3 gün sonra)

Dyson V15 Güç Kesintisi Sorunu

Osman
21 Şubat 2025 10:57

Dyson V15: Süpürgemin Bitmeyen Arızaları Ve Mağduriyetim

Nagihan
05 Mart 2025 15:33
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
23 Mart 2025 21:56
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
18 Kasım 2024 12:50