Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Yedek Parça Temin Edememesi

Dyson V12 Yedek Parça Temin Edememesi
04 Eylül 2024 17:20

Dyson V12 kablosuz süpürgemi kendi satış mağazasından satın aldım. Aldıktan çok kısa bir süre sonra, hassas kullanılmasına rağmen süpürgenin borusunda sıkıntı oluştu. Dyson yetkilisini telefon ile aradım. Video görüşmesinde sıkıntıya bakıp onayladılar. Bundan sonraki süreçte beklemeye başladım. İki kez sipariş oluşturdular. Süre içerisinde devamlı iletişime geçtim. Müşteri destek uzmanları her seferinde parçanın stoklarında olmadığı, stok beklendiği, yurt dışından geldiği için de ne kadar bir süreçte stoklarına geleceğinin belirsiz olduğunu ilettiler. Sabır ile bekledim. Yaklaşık 30.08.2024 tarihinde tekrar sipariş oluşturdular, stokta mevcut olduğu, 3 iş günü içinde gönderileceğini ilettiler. Gönderim gerçekleşmeyince tekrar iletişime geçtim ve yine stoklarımızda olmadığı, beklemelisiniz dediler. 3 aylık süreç oldu. Sorunum hala çözülmedi. Dyson benim için bir pişmanlık sebebi olmuştur. Çözüme ulaşmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım.

05 Eylül 2024 11:41 (Şikayetten 18 saat sonra)

08 Eylül 2024 12:01

Çözüm hala yok süreç hala belirsiz.

14 Eylül 2024 21:34

Konu ile alakalı çözüme gidilmiyor müşteri uzmanları arayarak geçiştirmelik cevaplar ile konuyu sonuca baglayamıyolar. Tüketici Mahkemesi dıaında bir çare bırakmıyolardyson servis ve yedek parça konusunda çok kötü.

Fatma sonuçtan çok memnun

Dyson İade- Sipariş İptal Etme

Fatma
07 Haziran 2024 13:08
Faruk sonuçtan çok memnun

Faruk
01 Ekim 2024 00:06
"Sorunum çözüldü. Teşekkürler Dyson"

Zeynep
21 Ağustos 2023 18:03

12 Eylül 2024 22:21
Ece sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 14:36
Dyson Kategorileri