Bertuğ sonuçtan çok memnun

Dyson V10 Süpürge Çalışmıyor, Motor Başlamıyor!

13 Mart 2024 18:02

Dyson v10 model süpürge tam şarj olduğu halde start akımını çekmekte ancak çalışmamaktadır. Üç farklı modda da aynı sorum yaşanmaktadır. Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşılamamakta, maillere dönüş alınamamaktadır. Evin içerisinde toz birikti, temizlenmiyor.

15 Mart 2024 08:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

15 Mart 2024 08:39

Merhabalar, 14.03.2024 tarihinde iletişim merkezi ile tekrar görüştüm ve sorunum hemen çözüldü.

Esin

Merhabalar sorun nasıl çözüldü acaba ben de de aybi problem var bugün cumartesi günü olduğu için müşteri hizmetleri mesai saatleri içinde değilmiş

Bertuğ

Esin hanım merhabalar, Dyson müşteri temsilciliğini ısrarla aradım. Telefon üzerinden çok hızlı bir şekilde işlemi tamamlayıp motor kısmının bulunduğu orta parçayı komple yenisini yolladılar. O şekilde çözüldü.

Sezgin
Sezgin

Merhaba sorun nasıl çözüldü acaba bizde de aynı problem varda

Esin

Çözüm bulabildiniz mi acaba ben de de aynı sorun var

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge Sorunu: Çözülmeyen Teknik Problemler Ve Hayal Kırıklığı

Ebru
18 Nisan 2025 21:34

Dyson Müşteri Temsilciliği Yetersizliği

Sema
27 Mart 2024 23:07
Dyson Müşteri Temsilciliği Yetersizliği
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

Bilge