Dyson Ürünün Kutu İçeriği

Dyson Ürünün Kutu İçeriği
Ayşe
19 Aralık 2023 23:35

Piazza AVM Media Markt'tan almış olduğum Dyson V15 Detect Absolute elektrik süpürgesinin kutu açılımında bazı başlıkların eksik olduğunu fark ettim. Mobilya altı aparatı ve Anti-Tangle Mini Motorhead yoktu. Anneme aldığımda vardı ve şaşırdım. Ben koltuk altlarını bile süpüremem bununla, şaka gibi gerçekten. Neden o başlıklara ayrı ücret ödemem gerekiyor ki? Model farkı olsa bir nebze anlarım ama aynı modelde birinde olup diğerinde olmaması, Dyson gibi bir marka için utanç verici olmalı. Mağazanın müşteri hizmetlerini aradığımda çok da ilgilenmeyip 'Kutu içeriğiniz doğru' diyorlar. Yanlış, birinde olup diğerinde olmamazlık olamaz. Alırken dikkatli ve araştırarak alın. Bu para bu ürünü hak etmez, bunu şimdi daha iyi anladım. İade sürecimi başlatıp artık Dyson'dan vazgeçmek gerektiğini anladım. Ayrıca, kutu içeriğinde ürünlerin olması gereken kutular bomboş; boş kutu doldurmuşlar içine.

22 Aralık 2023 17:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Fatma
Fatma
Benzer Şikayeti Var

Ben de aynı sorunu yaşıyorum iade süreci de geçti. Diğer başlıklar için para ödemek istemiyorum

Bahar
Bahar
Benzer Şikayeti Var

Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum şu an inatla yardımcı olmuyorlar siz halledebildiniz mi

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
10 Ekim 2023 01:10
"Dyson V15 Detect Absolute" Kutu İçerisinde 3 Parça Eksik Geldi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Eylül 2024 10:22