Orcun sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Türkiye Ve Şok Market

Orcun
25 Mart 2024 10:33

15 Mart 2024 tarihinde Şok Market uygulaması üzerinden (Şok Ekstra) aracılığıyla Dyson V11 Absolute Extra ürününü satın aldım. Ürün, 19 Mart 2024 tarihinde elime ulaştı. Hemen Dyson Türkiye'nin resmi sistemine kayıt yapmak için seri numarasını girdiğimde, 'bu seri numarası mevcut' uyarısı alarak kaydımı ve garanti başlangıcını gerçekleştiremedim. Daha sonra Dyson Türkiye müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede, Şok Market'in kendi satış kanallarının olmadığını belirterek sisteme kaydımı yapmadılar. Israr etmem üzerine, benden Şok Market'in Dyson süpürgeyi tedarik ettiği tedarik faturasını istememi söylediler. Bunun üzerine Şok Market'ten tedarik faturasını talep ettim; ancak Şok Market, bir haftadan beri tedarik faturasını göndermedi. Şok Market ile Dyson Türkiye arasındaki bu problem, bana yansıtılmamalı. Mağdur edilen bir kişi olarak, bu problemin bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

dyson-turkiye-ve-sok-market-1.pdf
30 Mart 2024 16:07 (Şikayetten 5 gün sonra)

Rasim sonuçtan memnun değil

Rasim
12 Mart 2024 21:59
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Esma
28 Şubat 2025 17:25

Nuran
20 Mart 2024 15:29

Mahsum
19 Mart 2024 01:08
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Nazan
29 Kasım 2023 19:23