Dyson Süpürge Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

Bengüsu
22 Ekim 2024 17:56

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 model süpürgemde yaşadığım birkaç problemden ötürü müşteri hizmetleriyle videolu görüşme sağladık, şikayetlerimi tek tek detaylı şekilde anlatıp gösterdim. Bulunduğum bölgede kargolarının ürünü evimden alamayacaklarını söylediler. Bu yüzden zar zor koca süpürgeyi kutusuyla kargoya teslim ettim (aracım yok, kutuyu kargoya götürmek bile büyük zorluktu benim için çünkü kutuda tutma yeri bile çok) ürünüm kısa sürede servisten tarafıma gönderildi ancak kutusu tanınmaz bir haldeydi. Delik deşik olmuştu. Hadi bunu göz ardı ediyorum fakat açıkça şikayetimi anlatmama ve göstermeme rağmen süpürgedeki ıslık sesine hiçbir müdahale edilmemiş olması beni şoka uğrattı (videosunu paylaştım, gerçekten o kadar tiz ve dayanılmayacak bir ses ki süpürgeyi mecbur kalmadıkça açamıyorum şu an). Bunca zahmet boşuna mı çekildi? Neden doğru düzgün müdahale etmiyorsunuz? İnsanların işi gücü yok, sürekli kargoya süpürge taşıyıp servise gönderemez ki buna çoğu kişinin vakti bile yok. Sanıyorum sorun tutma sapından kaynaklı, o parçanın tarafıma gönderilmesini talep ediyorum. Lütfen mağduriyetimi giderin.

24 Ekim 2024 17:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

İldem sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürgemden Islık Sesi Geliyor!

İldem
03 Aralık 2023 13:40
Dyson Süpürgemden Islık Sesi Geliyor!

Ulaş
25 Mart 2025 15:59
Fatoş sonuçtan çok memnun

Fatoş
21 Şubat 2025 22:19
"Problemim çözüldü, ürünümü yenisi ile değiştirecekler ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum"
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
17 Mayıs 2024 10:53