Nihal
17 Nisan 2024 18:55

Dyson Airwrap ürün almak için stok beklerken gün içinde rutin kontrol ediyordum. Karşıma birebir Dyson resmi sitesine benzer ismi de Dyson com TR diye bir site çıktı. Tıklayarak sipariş oluşturmaya çalıştığımda sadece havale yolu ile sipariş stoku mevcut ibaresi bulunuyordu. Buna inanarak resmi site üzerinden sipariş vermeye çalıştım. Sitede müşteri temsilcimiz size ulaşacak yazısı belirince çalan 850 li bir numaraya cevap verdim. WhatsApp üzerinden hesap bilgileri paylaşıldı. Havale yaptıktan sonra açıklamaya sipariş numarasını girmemişsiniz tekrar gönderim sağlayın. Birini iade edip siparişinizi oluşturalım dediler. Sonra 3. Kez açıklamada hata var tekrar gönderin deyince şüphelendim. Başka bir hattan eşzamanlı Dyson müşteri hizmetlerine ulaştım. Satıcının gerçek olmadığı anlaşıldı. Ben aldandım. Gerekli yasal süreci başlattım. Ancak başkası da aynı hataya düşmesin diye yazıyorum.

20 Nisan 2024 19:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mert
Mert

Herhangi bir gelişme var mı şikayetinizde acaba, bende aynı durumu yaşadım şikayette bulundum ama sonuç alınabilirmi acaba

Hazal
29 Nisan 2024 18:13