Özlem sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 10:42

Sayın Dyson yetkilisi
Akasya AVM'den aldığım saç şekillendiricisi bütün saçlarımı kopardı, yaktı ve tıftıktıftık yaptı. Mesleğim iletişim medya satış olduğu için AVM'lerdeki ürünlerin göz boyama açısından daha performanslı olduğunu bilmekteyim ve en ilginç olanı satıcı açarsa almam iade demesi. Açmadan nasıl cihazın bozuk olduğunu vs. Sorunu görebilirim?
Netten alsam iade alırım şekli çok saçma. Bu büyük bir marka, 17 bin TL'lik bir ürün, küçük firmalar bile 'beğenmezsen iade getir' derken kanuni hakkım olan yasal sürem bir ay iken mail attım, destek birimini aradım, çözümsüz. Bunun üzerine yurt dışına yazacağım sayenizde saçımı kestirmek zorunda kaldım. Bir kuaför yeğeni olarak eniştem bile saçını mahvetmiş bu cihaz, demesi üzücü.
Süpürgenizi de ailece kullanıyoruz. Efsane ama bu tamamen abartıldığı kadar olmayan, size yakışmayan bir ürün. Hatta benim saçım işlem görmüş diyelim, çocuk saçını bile yapamadı. Oldukça kafa derisini yakan bir sıcaklık, bu saçı elbet kurutur. Gören saçın tiftik duruyor, 'ne kullandın? ' dedikçe 'Dyson' diyorum. Mağazanıza gideceğim, bu orada herkes görsün. En iyi reklam yürüyen reklamdır.
Kaç adet süpürge aldırdım aile, es dost ama buna izin vermeyeceğim. Saçımı nette görsel olarak 'önceki Dyson, sonrası' diye paylaşacağım. Robot olmayan bir yetkiliye ulaşmak istiyorum ve ürün iademi istiyorum. Bu gece Hakem Heyeti'ne, Ciner'e, İsviçre'ye hepsine yazacağım.
Mağazanızda düzgün kullanmak için bile kullanım videosu aldım. Saçımı orada o güzelliği ve Dyson sonrası büyük bir facia. Sizlerden bu kadar övdüğünüz 'saç yakmaz' vs. Ürününüzün arkasında iseniz, büyük bir firma iseniz, bakalım müşteri memnuniyeti bu sorunu nasıl çözeceksiniz?
Özlem a** Fatura i* a adına Sistemde 0533244** kayıtlı

12 Eylül 2023 10:50 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Özlem A. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

12 Eylül 2023 17:25

Mailiniz ulaşacağız diyor fakat hala ulasan yok Türkiye olarak bende yurt dışına mailimi atarak çözüm arayacağım Hakem Heyeti ile sürem geçiyor

Ezgi

Paranla rezil olmak deyimi bu olsa gerek. Saçlarım mahvoldu, 4-5 parmak kadar uçlar yanık ve kopuk kesilmesi gerekiyor. Ben Onlinedan aldım ama 25 gün oldu mail attım bakalım nasıl bir dönüş olacak. Size de çok geçmiş olsun. Site adı nedir paylaşabilir misiniz?

Ezgi

Merhaba ben de Dyson airstrait satın aldım ve saçlarımı koparıp yaktı. Size yardımcı oldular mı?

Özlem

Hayır zaten ben aksyadan aldım bana ıntertten alsanız iade alırdık dediler şimdi atasehırde bir yere yolladılar bir gideceğim ama alan bütün arkadaşlarım sattı ama bir site atacağım alam satan memnuniyetsizler için zaten kutular orijinal değil ama dene sansını ben yurt dışına yazacağım

Seval
15 Temmuz 2024 17:45
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mağazadan Alınan Üründe İade Hakkı İnternet Alışverişine Göre Neden Farklı

Kardelen
12 Ekim 2025 02:38
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Yeliz
30 Aralık 2023 23:02