Dyson Saç Düzleştirici Prizde Yüksek Isıya Alındığında Kapanıyor!

22 Mayıs 2024 16:485.342
Seval
22 Mayıs 2024 12:52

Dyson marka saç düzleştiricim prizde takılıyken yüksek ısıya aldığımda kendisini kapatıyor. Servis onarım yapılamayacağını söyledi. Aynı cihazı %40 indirimli tekrar alabileceğimi söylediler. Aynı cihaza tekrar binlerce lira vermek istemiyorum. Lütfen mağduriyetim giderilsin.

28 Mayıs 2024 12:47 (Şikayetten 5 gün sonra)

Seval
28 Mayıs 2024 12:52

Şikayetimle ilgili herhangi bir aksiyon alamayacaklarını belirttiler. Ürünü 2 yıl kullanmak için binlerce lira verdim. Durduğu yerde bozulan bir ürün param çöp oldu. Dyson gibi güçlü bir markaya yakıştıramadım. Bundan sonra asla ürün almayacağım bir marka oldu.

27 Kasım 2024 19:52

Dyson gibi bir markanın bunu yaptığına inanamıyorum. Sac düzleştiricisi almayı düşünüyorum. Ama önce hakkında bilgi almak için yorumları okuyordum. Şikayet olarak sizin şikayetinizi ve Dyson'in sorumluluk almadığını okuyunca çok şaşırdım. Dyson, bu şekilde müşteri kitlesini uzaklaştırır sadece kendinden.

Tümünü Gör
Dyson Airstrait Maşaların İkisi De Bozuldu Para İademi Bekliyorum

Dyson AirstraitMaşaların İkisi De Bozuldu Para İademi Bekliyorum

Hande
Dyson Yanlış Ürün Satışı

Dyson Yanlış ÜrünSatışı

Meltem
Dyson Ürünün Kalitesinde Ciddi Sorun Var!

Dyson ÜrününKalitesinde Ciddi Sorun Var!

Nilgün
Dyson Airstrait Üretim Hatası Ve Yardımcı Olunmaması

Dyson AirstraitÜretim Hatası Ve Yardımcı Olunmaması

Gözde
Adaptörden Ses Gelen Dyson

Adaptörden SesGelen Dyson

Sema
Dyson Airstrait Kalitesizliği Filtre Ve Performans!

Dyson AirstraitKalitesizliği Filtre Ve Performans!

Zuhal

Öne ÇıkanKonular