Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 21:45

Dyson Robot Süpürge
05.01.2024 tarihinde aldığım Dyson Robot süpürgeyi neredeyse hiç kullanamadım. Süpürgeyi uygulamadan kontrol etmek imkansız, hiçbir zaman bağlantı kuramıyor. Robotu yerinden kaldırıyorum bekliyorum, tekrar yerine koyuyorum ama uygulamadan yine bağlantı kurulamıyor. Ola ki bağlantı kuruldu, temizlemek istenen alana gidemiyor. ‘robot seçilen alanların hiçbirini temizleyemedi’ şeklinde hata veriyor, diyelim temizledi bu sefer yerine geri dönemiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, mesai saatleri içerisinde robot yanınızdayken arayın diyor, mesai saatlerim uymadığı için robot yanımdayken arayamıyorum, mail atıyorum olmuyor. Yaklaşık dokuz aydır hiçbir sonuç alamıyorum. Dyson robot süpürgeyi aldığım için kaldırdığım eski robot süpürgemi geri kurdum. Hiç bsr şekilde çözüm bulamıyorum, verdiğin ancak para boşa gitti. Bu konuya acil çözüm bulunmasını istiyorum.

05 Eylül 2024 12:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

09 Eylül 2024 16:01

Merhaba Firma müşteri temsilcisi, çok kısa bir süre içerisinde dönüş sağladı. Sorun çözüme kavuşturuldu. Teşekkür ederim

29 Eylül 2024 08:59

Merhaba ürünün iade alınacağı ve tutarın iade edileceği bilgisi verildi, ancak üzerinden 20 gün geçmiş olmasına ve tekrar aramama rağmen iade gerçekleşmedi.

Başak
19 Mayıs 2024 22:32
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson 360 Vis Nav Çözülemeyen Sorun

Kübra
22 Nisan 2024 11:28
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Ufuk
30 Eylül 2024 14:46
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı

10 Mayıs 2024 21:06