Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı

Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı
10 Mayıs 2024 21:06

Dyson'a ve yöneticisi m****'a merhaba, 3 Nisan 2024 tarihinde Dyson marka robot süpürge aldım. Ürünü kullanmak için gerekli kurulum ve işlemleri bile sorunsuz gerçekleştiremedim; ürün koridorda sorun verdi.
Konuyla ilgili Dyson müşteri hizmetleri ile görüşmelerim sonucu bir çözüm alamayınca servise gönderdim. Sorunun koridorumuzdaki sıradan ve neredeyse desensiz halımızda olduğunu ileri sürerek robot süpürgemi geri gönderdiniz; ancak sorunumuzu çözmeden ve ürünün şarj adaptörünü göndermeden.
Sevgili Dyson, sevgili m**** problemi çözemiyorsunuz, ürünü sağlam alıp eksik geri gönderiyorsunuz. Neden? Stoklarınızda yokmuş. Ben, stoğunuzdaki bir parçayı değil, parasını verip satın aldığım ve problemini çözmeniz için gönderdiğim, benim olan ürünü istiyorum. Ürün sağlam çalışmıyor, ancak garanti süresi işliyor. Benim Dyson'dan istediğim, çalışan bir üründür. Bu isteğimin gayet doğal olduğunu düşünüyorum ve derhal üstlendiğiniz sorumluluğun gereğini yaparak mağduriyetimi gidermenizi bekliyorum.

16 Mayıs 2024 13:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Alper
Alper

Dyson Türkiye bitmiş durumda maalesef. Artık güven vermiyor. Ben yurt dışındaki ofislerine mail attım.

Desteğin için teşekkür ederim. Yurt dışı ofisten bir çözüm sundular mı?

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
13 Temmuz 2023 14:31
Hamdu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Hamdu
02 Eylül 2024 19:34
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Ağustos 2024 19:19