Dyson Müşteri Temsilcisi Ve Garanti İşlemleri

03 Eylül 2024 17:26

03 Eylül 2024 22:16

Burayı resmen yapmadan bana geri göndermişler bunun için aldılar benden

03 Eylül 2024 17:05

Ürünümü iki seferdir sarı kısımlarındaki soyulmaların değişmesi için gönderiyorum müşteri temsilcileri değişeceklerini söylüyor fakat herhangi bir değişim olmadan geri gönderiliyor üstüne bir de değişim olmadığı için aradığım da görseldir o yüzden değişmemiştir deyip geçiştiriliyorum bir de ürünüm için garanti yeri ürün düşmüştür diye bilgi geçiyor Dyson a hiç yakışmadı ürünüm herhangi bir düşme yaşamadı buna rağmen kendiniz böyle bir neden nasıl oluşturabiliyorsunuz mağduriyetimin giderilmesini istiyorum fakat hiçbir şekilde gidermediler

04 Eylül 2024 12:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Submarine Garanti Kapsamı İhlali Ve Ücretli Parça Talebi

Ayse
27 Nisan 19:19
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmuş Görünmesine Rağmen Dyson Süpürge Sorunu İçin Ücretsiz Tamir Talebi

Salih
16 Ocak 21:53
Toprak sonuçtan hiç memnun değil

Toprak
19 Ekim 2025 09:28