Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mobilya Altı Aparat Sorunu

19 Şubat 2024 20:19

Dyson marka v15 model süpürgemin mobilya altı aparatı ürünün garanti süresi bitmeden bozuldu, ancak bu durumu ilgili yerlere ilettiğimde bana; bu parçanın garanti kapsamı dışında olduğu, elzem bir parça olmadığı, istersek ücreti karşılığında alabileceğimiz söylendi. Önceden aynı ürünle ilgili sorunlarda ürünün ücretsiz değişiminin sağlandığını ancak şu an böyle bir hizmetlerinin olmadığını belirttiler. Aynı ürün, aynı problemde müşteri mi seçiliyor? Ben zaten istersem ücreti karşılığında alabilirim ancak burada önemli olan benim mağduriyetimin giderilmesi ve garanti şartlarında bozuk ürünün değiştirilmesi. Dyson markasından şikayetçiyim.

27 Şubat 2024 10:08 (Şikayetten 7 gün sonra)

04 Mart 2024 10:07

Müşteri hizmetleri yetkilisi konuyla ilgileneceklerini belirtti ancak Herhangi bir dönüş yapılmadı

02 Mayıs 2024 20:11

Üzerinden aylar geçmesine rağmen hala sorunu çözmediler. Aynı sıkıntıyı yaşayan onlarca kullanıcıyı mağdur etmekten başka bir çözüm yok henüz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 17:28

Dyson Mobilya Altı Adaptörü Kilidi Tutmuyor

Erol
06 Mayıs 2024 16:02
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
25 Mart 2024 19:28