Dyson Mobilya Altı Adaptörü Kilidi Tutmuyor

06 Mayıs 2024 16:02

Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Dyson V15 süpürgemin mobilya altı aparatı normal süpürme işlemi yaparken birden boşa çıktı kilit işlevini yerine getirmez oldu.
Dyson ile yaptığım görüşmede içeriden kırılmış olduğunu düşündüğüm bu parçanın Dyson tarafından garanti kapsamına alınmadığını öğrendim! (Alırken böyle bir husustan bahsedilmemişti ve garanti şartlarında da yazmıyor)
Her ne kadar tüketici kanunları gereği ürünlerin garantiye girip girmeyeceğini satıcının belirleyemeyeceğini müşteri temsilcisine anlatmaya çalışsam da başarılı olamadım.
Yasal yollara başvurmak için bu ürünün garanti kapsamına alınmadığına dair bir belgenin tarafıma gönderilmesini istedim. Onu da yapamıyorlarmış. Durumu çözebilmiş değilim.
Umarım konuştuğum müşteri temsilcisi beni anlamamıştır ve sorunum çözülür.

11 Mayıs 2024 15:28 (Şikayetten 4 gün sonra)

24 Mayıs 2024 15:17

15 gündür hala arayan soran olmadı. Konu hakkında hala dönüş bekliyorum.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mobilya Altı Aparat Sorunu

Hüseyin
19 Şubat 2024 20:19
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
25 Mart 2024 19:28
Dyson V15 Başlık Arızası
Murat sonuçtan memnun değil

Murat
14 Ağustos 2024 15:41
Dyson Garanti Kapsamını Kendi Çıkarlarına Göre Yorumluyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Nisan 2024 22:40
Dyson V15 Baza Altı Aparatı Şikayet
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
19 Şubat 2024 12:25