Dyson Kullanılmış Ve Eksik Ürün!

19 Kasım 2024 14:19
18 Kasım 2024 20:17

Ve 15 aldım ürün kullanılmış ve çizikler halinde geldi üstelik yanında bir önceki siparişimin iptal olmasına sebep olan ayaklı ünite hediyesi yine gönderilmedi müşteri hizmetlerine akşam 7 den sonra bağlanamıyorum cihazı güvenlikten yeni aldım nasıl kontrolsüz ürün gönderirsiniz o kadar para alıyorsunuz ya

18 Kasım 2024 20:23

Acil aranmayı talep ediyorum! Dyson Airwrap saç cihazımızda başlıklarında problem var hala kontrol ediliyor kaç gün oldu. Neden bu kadar para alıp bu kadar rezil ediyorsunuz

25 Kasım 2024 17:17 (Şikayetten 6 gün sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Esra
29 Temmuz 2025 17:57
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
27 Eylül 2025 10:33

Dyson V15 Süpürgesindeki Kırmızı Plastik Parça Sürekli Yerinden Çıkıyor, Garanti Kapsamında Ücretsiz Destek Bekliyorum

Meryem
09 Ağustos 2025 22:00
dyson-v15-supurgesindeki-kirmizi-plastik-parca-surekli-yerinden-cikiyor-garanti-kapsaminda-ucretsiz-destek-bekliyorum-1.jpg

Kübra
20 Eylül 2025 13:39
Dyson V15 Submarine Toz Haznesi Parçası Uzun Süredir Tedarik Edilmiyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
14 Ağustos 2025 12:48