Büşra sonuçtan çok memnun

06 Mayıs 2024 19:27
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle beni birebir arayıp ilgilenen müşteri temsilciniz ali beye ve Dyson ekibine teşekkür ediyorum çok ilgili ve alakadar olup markanın sonuna kadar arkasında durmaları beni çok sevindirdi aynı zamanda yeni ürün talebi konusunda çok sevindirdi marka çok ilgiliydi çok teşekkürler Dyson ailesi”

Dyson V15 Detect Absolute model ürünümün Anti-Tangle Mini Motorhead başlığının altındaki kırmızı şerit düşmüş ve bu nedenle sorun yaşıyorum. Başlık üzerinde yer alan kırmızı şerit ciddi şekilde deforme olmuş ve bu durum bana kullanım zorunluluğu yaratıyor. Maalesef, bu kadar ücret ödediğim süpürgenin ürün kalitesinin bu kadar basit olması kabul edilemez. Destek talep ediyorum.

13 Mayıs 2024 13:37 (Şikayetten 6 gün sonra)

15 Mayıs 2024 14:02
Dyson Kırmızı Şerit Alanın Yerinden Çıkması

Öncelikle beni birebir arayıp ilgilenen müşteri temsilciniz ali beye ve Dyson ekibine teşekkür ediyorum çok ilgili ve alakadar olup markanın sonuna kadar arkasında durmaları beni çok sevindirdi aynı zamanda yeni ürün talebi konusunda çok sevindirdi marka çok ilgiliydi çok titizlikle konunun üzerinde durdular teşekkürler Dyson ailesi

15 Mayıs 2024 14:03

Ebru
30 Mart 2024 14:45
Dyson Müşteri Ayrımcılığı Yapıyor!

Hazal
14 Kasım 2023 22:48
Dyson V15 Detect Absolute 3 Eksik Parça Gönderimi
Dyson V15 Detect Absolute 3 Eksik Parça Gönderimi
Kadriye sonuçtan çok memnun

Kadriye
25 Ocak 2024 21:29
"Dyson müşteri hizmetleri tarafından arandım, gayet yardımcı ve ilgili davranıldı teşekkür ederim."
Hasibe sonuçtan hiç memnun değil

Hasibe
14 Mart 2024 12:18