Dyson Kablolu Süpürgedeki Ses Sorunu

Çiğdem
22 Mart 2024 15:40

Yıllardır Dyson markasının ürünlerini severek kullanıyor ve teknik destek konusunda çok başarılı olduklarını düşünüyorum. Yaklaşık iki yıl önce aldığım kablolu süpürgem, süpürürken ıslık şeklinde çıkardığı ses nedeniyle çok rahatsız edici.

Yardımcı olmaları için yetkililerle görüştüğümde, hareketli kısmın değişmesi gerektiği bilgisini aldım. Ancak bu kısımda beş ay önce mandalın kopması sebebiyle bir değişim yapılmıştı.

Şu anki sorunum ise bambaşka; aynı parçada farklı bir sorun var. Ayrıca, değişimden önce böyle bir sorunum yoktu. Üzerinden bir yıl geçmediği için yedek parça temini tekrar sağlanamıyor. Eğer sıkıntı aynı olsaydı, bu durumu anlayabilirdim; ancak biri mandal kopması, diğeri ise sanırım hava almasından ötürü çıkardığı rahatsız edici ses. Sizden ricam, bu durumu göz önünde bulundurarak yardımcı olmanız.

26 Mart 2024 13:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ebru

Yeni bir parça gönderseler de asla sorun düzelmiyor, üstelik o yeni parça da 4-5 ay sonra ıslık sesi çıkartmaya başlıyor. 1 sene içinde 2. Parça temini de ücretli üstelik, ücretini vereyim diyorsunuz, stoklarımızda parça kalmadı diyorlar. Tam bir çile, parayla rezil olmak. Müşteri hizmetleriyle hiç uğraşmayın, direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Bilirkişi teknik incelemeye alıyor zaten

Dyson Süpürgede Bitmeyen Islık ve Stok Sorunu

Elif
04 Ekim 2024 17:09
Dyson Süpürgede Bitmeyen Islık ve Stok Sorunu
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Parça Nedeniyle 4 Aydır Süpürgemi Kullanamıyorum!

Pınar
02 Eylül 01:13
İldem sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürgemden Islık Sesi Geliyor!

İldem
03 Aralık 2023 13:40
Dyson Süpürgemden Islık Sesi Geliyor!
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru