Arife sonuçtan çok memnun

Dyson Işıklı Başlık Problemi

Dyson Işıklı Başlık Problemi
09 Nisan 2024 14:26
Arife'nin Teşekkür Mesajı
“Yenisi ile değişim yapıldı keşke daha önce yapılsaydı zora koşulmasaydı arayan müşteri hizmetleri önceki konuştuklarıma göre çok anlayışlı çözüm odaklı ve daha kibardı teşekkür ederim”

Dyson V10 Extra modelini aldım, ancak sert zemin için olan başlık paketin içinde yoktu. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak, ışıklı modelinin uyumlu olup olmadığını sordum. Bana, uyumlu olduğunu, elektriksel bir sıkıntı olmayacağını ve olası bir sorunda 14 gün içinde iade hakkımın bulunduğunu belirttiler. Bunun üzerine ekstra ücret ödeyerek ışıklı başlığı satın aldım. Ürün çalıştığı için iade etmedim ve hâlâ çalışıyor. Ancak yan tarafta, hortum gibi olan kısımda aşınma meydana geldi ve delindi. Servis kaydı açtırdığımda, garantisi devam eden ürünün süpürge modeli farklı olduğu için garanti kapsamında olmadığını ifade ettiler. Bu durum beni mağdur etti. Siz bu ürünü ayrı olarak satıp, sonra müşteri hizmetlerinin 'Nil modeliyle uyumludur, elektriksel olarak bir fark yoktur' ifadesi üzerine ürünü satıp, sonra arkasında durmamanız kabul edilemez. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Verdiğim başlık parasının üzerine bir miktar daha ekleyerek başka bir dik süpürge alabilirdim. Bu kadar pahalı bir ürünü satıp arkasında durmamanızı anlamak mümkün değil.

16 Nisan 2024 13:15 (Şikayetten 6 gün sonra)

16 Nisan 2024 14:24

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
18 Haziran 2025 16:09