Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleme Cihazı İle İlgili Yanlış Bilgi Verilmesi

25 Temmuz 2023 00:04

İki senedir kullandığım hava temizleme cihazı pure cool çalışırken birden hata verdi. Çalışmadı ünlem hatası haziran ayında da yeni filtre almıştım. Dyson'la görüşme sağlandı görüntülü de ve servise alınması gerektiğini söylediler gönderdim ve üretim hatası olarak cihaz bozulmuş. Onun yerine cool purifier gönderelim dediler. Özellikle sordum aynı özellikler de mi diye oğlum alerjik dedim evet dendi ve filtre ni kullanabilecek miyim dediğimde evet bilgisi verildi.

Ama cihaz gönderildi fakat filtre başka purifier uyumlu değil. Yeni filtremi de istedim. Sadece hepafiltre gönderilmiş karbon gönderilmemiş eksik ve eski filtrelerde elimde olduğu için Dyson’a geri gönderdim. Cihaz ayrıca cumartesi den beri kullanıyorum soğuk üflemesi pure cool gibi değil 9,10 seviyesinde bile eski performans alamıyorum. Vantilatör ile kullanıyorum eski cihazım da hiç gerek duymamıştık bile.

2 senedir en yüksek 7 seviyesinde kullandık. Havalar sıcak oğlum vücudu kabarıyor alerjiden dolayı. Mağdur edildik ayrıca cihaz sigara kokusu toz deterjan algılamıyor bile dibinde sigara içince algılıyor ya da parfüm sıkınca dibinde hemen eski haline dönüyor. Pure cool cihazımda temizlik yaparken bile göstergeler değişiyordu. Görüşme sağladığım da bilgileri verdim. Yanlış bilgi verildi diye mağdur edildik.

Bu doğrultuda çünkü aynı cihaz dendi teknik servisten ama oğlum için aldığım cihazdan hiçbir performans alamıyoruz. Sağlık için aldığımız cihazdan polen alerjisi de var ayrıca. Ve buna rağmen müşteri temsilcisi verilen yanlış bilgiyi kabul etmeyip üstüne değişim yapılan cihazın tekrar değişim olmayacağını söylüyor. Çözüm odaklı değil kendinin yetkili olduğunu söylüyor ısrarla ama değil.

Dyson hiç mağduriyet gidermiyor. Çözüm odaklı değil teknik servis de çok kötü. Daha önce almış olduğum süpürge de bir ay kullanımda arıza yaptı. Yanlış parça gönderdiler. Kullanıma engel değil dediler. Benim mağduriyetimin giderilmesi gerekiyor. Acil olarak filtrenin de karbon filtresi gönderilmedi. Cihazın eski pure cool olarak geri verilmesi gerekiyor çünkü sağlık problemlerimizi cool purifier çözmedi.

01 Ağustos 2023 13:25

Hala sorunum günlerdir çözülmedi ve doğan bey tarafından beklenmem söylendi gecen haftadan beri 3 gündür arıyorum ulaşamıyorum bilerek geri dönüş yapılmıyor bu kadar sorumsuzluk olmamalı bence Dyson gibi firmanın ben çözülene kadar aramalara devam edeceğim hakkımı arayacağım sıfır diye bozuk cihaz gönderildi acil çözümlenmesini bekliyorum

25 Temmuz 2023 19:43

Hala dönüş yapılmadı bekliyorum çözümlenmesini bekliyorum. Pure cool cihazım bozuldu servise gitti üretim hatası dendi ve haziranda yeni filtre almıştım.cool purifier cihaz gönderildi aynı özellikler de olduğu ve filtremi de bu cihazda kullanacağım bilgisi verilerek gönderim sağlandı. Ama cihaz da hiçbir performans yok ne soğuk vermesi ne temizleme de. Ve filtremde karbon filtresi olmadan gönderildi eksik parça. Eski filtrelerini de gönderim sağladım ben cihazın. Yanlış verilen bilgi ile purifier geldi cihaz ama filtreyi kullanmadığımı öğrendim görüşme sağlayarak görüntülü de. Ayrıca cihaz 4 gündür çalışıyor ama hep aynı gösterge ekranı hiç mi toz koku yok evde odada sizce yoksa cihaz mi sorunlu. 1. Katta oturuyorum cadde üstünde, sigara içip geliyorum aynı oda temiz gösteriyor, parfüm sıkıyorum geliyorum aynı 😊temizlik ürünleri kokusu algılamıyor 10 adım ilerde sigara içiyorum kokuyu almıyor dibinde içince algılıyor. 2 yıldır kullandığım pure cool söylediklerimi hemen algılayıp temizlemeye başlıyordu soğukluk yeterliydi en fazla 7 yüksek mod da çalıştırmam yeterli oluyordu. Şu an vantilatör ile 10 da çalışan purifier o soğukluğu vermiyor cihaz. Yanlış bilgi hatanızdan dolayı hatalı sorunlu sıfır cihaz gönderdiniz mağdur ettiniz ve üstüne hala bir çözüm yok. Acil geri dönüş bekliyorum

25 Temmuz 2023 17:07

Hala tarafıma dönüş yapılmamakta servise gönderimi iptal etmek zorunda kaldım çünkü bin tl ücret istiyorlar ve bunu telefon görüşmesinde söylenmedi maile baktığım da gördüm. Değişim yapılıp sıfır gönderdikleri cihaz bozuk işlevini yerine getirmiyor. Mağduriyet büyüyerek çoğalmakta ve sonuç yok çözüm yok. Acil olarak çözümlemesini talep ediyorum. 2 yıldır önceki kullandığım pure cool cihazı ile sıfır diye gönderdiğiniz bozuk purifier cool cihazının ile değişim yapılmasını talep etmekteyim dönüş beklemekteyim. Yazmaya da devam edeceğim çünkü almayı düşünen arkadaşlara da bilgi olması için

25 Temmuz 2023 13:12

Sıfır gönderilen değişim cihazı servise göndermek için ücret istiyorsunuz önceki cihazın Garantisi bitti diy nasıl bir hizmet bu aklım almıyor artık. Yeni gönderdiğiniz olan cihazın performans ve verimliliği yok diye gönderim ücreti nasıl verebilirim ben. Böyle bir ciddiyetsizlik sorumluluk almak olamaz Dyson gibi firmada yetkililerden geri dönüş bekliyorum acil olarak mahkeme yoluyla uğraşmak istemiyorum psikolojik olarak yıpratıyorsunuz zaten

25 Temmuz 2023 12:19

Tekrardan yazmayı unutmuşum filtreminde karbon filtresi gönderilmedi hala eski cihazıma ait haziran ayında 1500 TL verip almış olduğum ve ben eski cihazın filtrelerini gönderim sağladım bile. Bana hala gelmedi ulaştırılmadı yetkililerden mağduriyetim için acil dönüş bekliyorum

25 Temmuz 2023 12:07

Tekrardan yazıyorum görüşme sağladığım da cihaz için teknik servise alınması gerektiğini söylediler randevu oluşturuldu. Cihaz 4 gündür çalışıyor ama hiçbir şey algılamıyor göstergelerde değişiklik yok ne toz polen gaz 1. Katta oturuyorum. Cihaz kontrol edilecekmiş servise gidip ve ayrıca bu süreçte garanti bittiği için problem çıkarsa ücret ödeyecek misim nasıl bir işleyiştir bu ya. 10 gün önce cihazım bozuluyor pure cool gönderiyorum üretim hatası diye purifier gönderiliyor yanlış bilgi verilerek ve bu sıfır cihazda problem yaşıyorum verim alamıyorum sorunu varsa ücret istiyorlar nasıl bir hizmet sunuyorsunuz Dyson olarak ayıptır ya yetkililerin acilen bana geri dönüş yapmasını bekliyorum

24 Temmuz 2023 23:53

Dyson ürünleri arkasında durmayan bir firma sadece reklam yapmak amaç. Kesinlikle çözüm odaklı değil yanlış bilgiyle yönlendiriyorlar ve kabul etmiyor hatalarını. Onların hatası yüzünden mağdur olduğunuz halde Bu kara paralar verip Dyson tercih etmeyin arkadaşlar Ocak ayından beri mağdur ettiler süpürgeden v10 da problem yaşadık ve şimdi de hava temizleme cihazından. Almayı dusununler iyi düşünsün verdiğimiz paralarımızla pahalı ürünlere perişan oluyoruz bu kadar sorumluluk almayan firma olamaz bu kadar reklamını yapan firma için yazık Acilen çözümleme bekliyorum sizden.

25 Temmuz 2023 08:48 (Şikayetten 8 saat sonra)

02 Ağustos 2023 22:56

Hala sorun çözemediniz nasıl bir firma işleyişi bu personeliniz geçen haftadan beri geri döneceğim dedi doğan bey hala yok cumartesi den beri 3 4 kez arıyorum günde geri dönüş yok. Bozuk purifier cool cihazı gönderdiniz ama sorumlular yok ortada. Çocuğum alerjik problem yaşıyorum bu sıcaklarda nasıl bir duyarsızlık bu ya mağdur ediyorsunuz herkesi. Her gün aramaya devam edeceğim. Dönüş bekliyorum.

08 Ağustos 2023 21:56

15 gündür arayıp geri dönüş yapmayan doğan bey için bugün izinde olduğu söyleniyor. Mağduriyet çözülmüyor üstüne daha mağdur ediliyoruz. Bozuk cihazı gönderdiniz bunu kabul etmiyorsunuz servise alıp problemi çözmek için ücret talep ediyorsunuz ne kadar ayıptır ya. Cihazım bozulduğunda bir hafta vardı bitmesine garantinin bunu bile bile değişim diye sıfır gönderiyorsunuz cihazı ama bozuk bilerek yapıyorsunuz siz bunu o zaman ücret buradan da kazanmak için. Siz yanlışınızı düzeltmek için benden ücret talep etmekten cihaza bakıp gerekirse değişimini yapmanız gerekiyor. Yorumları okuyun arkadaşlar Dyson almayın kesinlikle insanları perişan ediyorlar. Alerjik çocuğum olmasa uğraşmayacağım ama devam edeceğim hakkımı aramaya her yerden yazarak sosyal medyada dahil. Sıfır diye gönderdiğiniz cihazdan kullanmadan zaman geçmeden sorunlu olduğunu söylüyoruz siz ücretli yapılacağını söylüyorsunuz. Yazık ya reklamlarınız boşa amaç sadece para olmuş Dyson gibi firmanın müşteri memnuniyeti yok.

Blent sonuçtan hiç memnun değil

Blent
20 Ağustos 2024 16:38
Dyson Hava Temizleyici Ye Servis Hizmeti Vermiyor
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Müşteri Hizmetleri Ve Garanti Sorunu!

Muhammed
04 Aralık 2024 12:52