Osman
19 Kasım 2023 23:48

Bir ay önce www.dyson.com adresinden Dyson marka Gen 5 süpürge satın aldım. Ancak daha bir ay dolmadan tekerleği kırıldı. Normal bir şekilde halı süpürürken tekerleği kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda yedek parçasının olmadığını söylediler. Çözüm istiyorum; gerekiyorsa parçayı değiştirelim.

21 Kasım 2023 12:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Meral

Aynı şey başıma geldi. Aradım elinizle bastırarak tornavida ile tekrar takabilirsiniz dedi. Denedim asla olmadı. Galiba geçiştirildim Çünkü sizinkiyle aynı 🤦🏻‍♀️ #Dyson @Dyson

Doğan

6 ay önce aldığımız ama çok kullanmadığımız v15 absolute tekeri halı üzerinde iken hiç baskı yapmadığımız halde birden kırıldı. Bir basınç olmuştur illaki ama bu kadar basit kırılması hayal kırıklığı yarattı. Robot süpürgemiz olduğu için Dyson u çok az kullanıyoruz. Bu resimlerdeki ile aynı şekilde göbeğinden kırıldı yani vidalayacak yeri ile birlikte. Geçici olarak onu göbekten yapıştırdım ama tutacağını sanmıyorum.

Canan

Sorununuz çözüldü mü acaba benimde sebepsiz yere halıda süpürürken koptu bugün aradım ve stokta olmadığını gelince yollayacaklarını söylediler

Osman

Evet bizim de aynı şekilde, gelince yollayacaklar

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
07 Şubat 2024 14:31