Dyson Gen5 Tekerlek Kırılması

Bir ay önce www.dyson.com adresinden Dyson marka Gen 5 süpürge satın aldım. Ancak daha bir ay dolmadan tekerleği kırıldı. Normal bir şekilde halı süpürürken tekerleği kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda yedek parçasının olmadığını söylediler. Çözüm istiyorum; gerekiyorsa parçayı değiştirelim.

21 Kasım 2023 12:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Osman Bey, Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Aynı şey başıma geldi. Aradım elinizle bastırarak tornavida ile tekrar takabilirsiniz dedi. Denedim asla olmadı. Galiba geçiştirildim Çünkü sizinkiyle aynı 🤦🏻‍♀️ #Dyson @Dyson

Eki aç

6 ay önce aldığımız ama çok kullanmadığımız v15 absolute tekeri halı üzerinde iken hiç baskı yapmadığımız halde birden kırıldı. Bir basınç olmuştur illaki ama bu kadar basit kırılması hayal kırıklığı yarattı. Robot süpürgemiz olduğu için Dyson u çok az kullanıyoruz. Bu resimlerdeki ile aynı şekilde göbeğinden kırıldı yani vidalayacak yeri ile birlikte. Geçici olarak onu göbekten yapıştırdım ama tutacağını sanmıyorum.

Canan
Benzer Şikayeti Var

Sorununuz çözüldü mü acaba benimde sebepsiz yere halıda süpürürken koptu bugün aradım ve stokta olmadığını gelince yollayacaklarını söylediler

Eki aç

Dyson Yeni Başlık İle Değişim

Dyson internet sitesinden satın almış olduğum gen5 serili ürününü kullanmaya başladıktan 15 gün olmuştu halı süpürme baş...

"Thanks"

Dyson Mağduriyet Ve Stok Sorunu

Merhaba, 2 Ay önce almış olduğum Dyson gen5 cihazımın halı süpürme başlığı ve başlık tekerlekleri kırıldı. Cihazımda gar...

Tümünü Gör

Pinar
Dyson V12 Hüsranı!

Dyson V12 Hüsranı!

Ayşe
Dyson V16 Hayal Kırıklığı!

Dyson V16 HayalKırıklığı!

Burcu