Esen sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen 5 Digital Motorbar Temizleme Başlığı

Esen
15 Ağustos 2024 17:02

Dyson Gen5 motor başlığı bir ay içinde ikisi de kırıldı. Birincisini kabul edip yenisini yolladılar. İkincisi de aynı yerden kırıldı ama kesinlikle kabul etmiyorlar. Garantisi var, müşteri hizmetleri çok yetersiz, servis ağı çok yetersiz. Dyson'ı biraz fazla gözümüzde büyütmüşüz, çok kötü.

22 Ağustos 2024 11:20

Dyson gen 5 serisi kullanamıyorum çöp oldu aldığımda birer ay ara ile aynı yerden kırıldı motorbar temizleme başlığı yan kısımdaki oynak parça ve Belli ki bu seri de bir sorun var ama kabul etmiyorlar diğer şikayeti olanlara da bakıyorum aynı şikayetler mevcut ama Dyson Türkiye kabul etmiyor yazık o kadar para verdik bir daha tövbe evime Dyson koymam bence çok abartıldı bu marka

Ek
21 Ağustos 2024 17:30

Merhabalar

Dyson GEN5 modelini aldıktan çok kısa bir süre sonra motorbar temizleme başlığının iki yanın daki yuvarlak dönen kısımlardan biri koptu ben durumu ilettim bana yenisini yolladılar bir ay sonra gönderilen parçanın da yine aynı yerinden koptu bu sefer hiç yardımcı olmadılar garantisi var ürünü yeni aldım diyorum kabul etmiyorlar Dyson gibi pahalı bir ürünün arkasında neden durmuyorlar sonuçta defolu ürün yollandı bana ve ben kusurlu değilim ki o kadar para verdim yazık değil mi

Ek
20 Ağustos 2024 17:27 (Şikayetten 5 gün sonra)

Esen
21 Ağustos 2024 17:33
Dyson Gen 5 Digital Motorbar Temizleme Başlığı

Buradan takip ettiğim kadarıyla Dyson temizleme başlığında sorun var herkes şikayetçi olmuş zaten

Dyson Motor Başlığı Sorunu: Yanlış Renk ve Kırılma Problemi

Yağmur
07 Ekim 2024 19:52
Dyson Motor Başlığı Sorunu: Yanlış Renk ve Kırılma Problemi

Gizem
25 Şubat 15:02
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
27 Kasım 2024 14:26
Tunay sonuçtan hiç memnun değil

Tunay
14 Şubat 10:37
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Dyson Süpürge Başlık Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 13:10
Dyson Kategorileri