Dyson Garanti Mağduriyeti. Dysoon Sattığı Ürünün Stoğuna Ulaşılmıyor

Gamze
07 Eylül 2024 03:12

Garanti kapsamında ki cihazım v12 Dyson dik süpürgemin boru kısmı kırıldı ve tarafıma aylar oldu hala ürünüm teslim edilmemiştir. Her aradığım hiçbir bilgi verilmemekte olup durumla ilgili hiçbir bilgiye de sahip olmadıklarını söylüyorlar sürekli. 2 ay olmakla birlikte süpürgemi şu anda kesinlikle kullanamıyorum ve her aradığım da sürekli bir şekilde net bir bilgi verilmemektedir. Mağduriyetimin giderilmesi hakkın da hiçbir anlaşmaya varılmamaktadır. Ayrıca üst yetkili birini talep ederseniz dahi öyle bir uygulamamız yok denip ne haklarında şikayet kabul etmekteler ne de sorunu çözmek için bir çaba göstermekteler. 2 ay oldu ne kadar beklemem gerek max bir süresi vardır illa dediğim de bile hiçbir gün veremeyiz deyip başlarından savıyorlar. Nasıl olur böyle koca bir firmanın sattığı ürünün hiçbir parçasıyla ilgili bir bilgiye sahip olmaz nasıl kargo durumu hakkın da bilgisi olmaz gerçekten inanamıyorum. Ürünümün parçası tarafıma teslim edilmezse ve bu aylarca sürecekse ki hiçbir zaman şu kadar beklersiniz diye bir bilgi verilmiyor tarafıma ürünümün garanti kapsamında olduğu için değişimini talep ettiğim halde oralı bile olmuyorlar. Sattıkları ürünün arkasın da duran bir firma kesinlikle değil. Onlarca para döktük gerçekten yazık.

09 Eylül 2024 12:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
14 Haziran 2024 23:07
"Teşekkür ederim"

Aykut
22 Nisan 2024 21:18
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
24 Eylül 2025 22:03