Sertaç sonuçtan memnun

Dyson Boru Düğmesi Arızası

20 Mart 2024 09:35

Dyson V10 markalı süpürgeyi 2021 yılında satın aldım. Akabinde kullanırken temizlemek için tak çıkar yaparken 1 sene sonra borunun kırmızı düğmesi arızalandı garantiden yenisini verdiler, akabinde 6 ay geçmeden gene arıza yaptı bu sefer kendim ücret karşılığında satın aldım. Fakat gelinen noktada şu anda garantisi bitti ve boru düğmesi hiç çalışmıyor, boruyu ana gövdeden ayıramıyorum. Dyson Online işe yaptığım görüşmede herhangi bir sorunu olmayan ana gövdenin değişmesi gerektiğini söylediler 4200₺ civarı. Velev ki gövdeyi değiştirdim boruyu nasıl çıkartacağım ya da boruyu değiştirdim gövdeden nasıl ayıracağım bilmiyorum. Dyson malzeme kalite olarak zayıf malzemeden yapılmış. Biz makineye çok nazik davransak ta makine malzemesi kötü olduğu için bayağı üzdü bizi. Sorunun en kısada sonuçlanmasını talep ediyorum. Ayrıca çalışan gövdeyle ilgili değişim talebi istemeyin.

22 Mart 2024 16:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

25 Mart 2024 12:27

Ürün için ücret talebi maili atıldı fakat ne için 3100₺ istediğimi sorduğumda müşteri hizmetlerinin bana dönüş yapılacağını ve atılan mailde de 72 saat süre verildi. Bugün 2. Günde bakalım ne zaman arayacaklar?

26 Mart 2024 17:44

Defaten müşteri hizmetlerini aramama rağmen hiçbir dönüş yapılmıyor. Arıza ile ilgili hiçbir dönüş yapılmadı.

Furkan
Furkan

Aynı cihaza sahibiz ve Aynı sorun bende de var. Demek ki bunlarda kronik bir sorun. İşin kötü kısmı şu an açılmıyor içini de temizleyemiyoruz. Biraz daha zorlarsam kıracağım ancak sonuç alınamıyor

Sertaç

Sanırım kronik arızası. Ürünü gönderim fakat hiçbir dönüş yapılmadı. Ücret maili geldi sadece

Gamze
11 Temmuz 2025 22:19
Döne sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Ekstra Bir Türlü Hallolamayan Başlık Sorunu

Döne