Dyson Airwrap Cihazında Garanti Ve Tamir Sorunları

18 Aralık 2024 10:12

Sayın Yetkili,

İkinci el olarak satın aldığım Dyson Airwrap cihazında, kullanım sırasında başlığın çıkması ve cihazın aşırı ısınması gibi sorunlar yaşamaktayım. Bu durum cihazı verimli bir şekilde kullanmamı engellemektedir.

Sorunu çözmek için Dyson müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve ürünün seri numarasını paylaştım. Ancak müşteri temsilcisi, ürünü kimin adına kayıtlı olduğunu bilmediğim için garanti veya tamir hizmeti sunamayacaklarını belirtti. Bu durum oldukça mağduriyet yaratmaktadır, çünkü cihazın garantisi olup olmadığını öğrenmek veya ücretli tamir seçeneğini değerlendirmek istiyorum.

Dyson gibi dünya çapında güvenilir bir markanın, seri numarası üzerinden cihazın garanti durumunu sorgulayıp çözüm sunması gerekirken, yalnızca önceki sahibin bilgilerine dayalı bir sistemle hareket edilmesi, kullanıcılar için büyük bir engel teşkil etmektedir.

Yaşadığım bu sorunla ilgili olarak:
1. Ürünün seri numarasıyla garanti durumunu sorgulamak,
2. Eğer garanti süresi dolmuşsa, ücretli tamir hizmetine erişim sağlamak,
3. Alternatif bir çözüm sunulması konusunda yardımınızı rica ediyorum.

Markaya olan güvenimin sarsılmaması adına konuyla ilgili en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ederim.

24 Aralık 2024 11:46 (Şikayetten 6 gün sonra)

17 Ekim 2025 15:05

Temmuz 2024’te ikinci el olarak satın aldığım Dyson Airwrap (seri numarası: X8F-EU-RGJ4293A) cihazında, her kullanımda başlığın çıkması ve cihazın aşırı ısınması sorunları yaşıyorum. Cihazı verimli şekilde kullanamıyorum. Sorunları çözmek için cihazı sıfırladım, temizledim ve farklı başlıklar denedim, fakat sonuç değişmedi. Dyson müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim, seri numarasını paylaştım. Ancak cihazın önceki sahibinin bilgilerine ulaşamadığım için garanti veya tamir hizmeti alamayacağım belirtildi. Garanti belgesi veya fatura elimde yok, cihazın garanti kapsamında olup olmadığını bilmiyorum. Müşteri hizmetleri yalnızca önceki sahibin ismini bulmamı önerdi ve başka bir çözüm sunmadı. Dyson gibi büyük bir markanın, seri numarası üzerinden garanti sorgulaması ve ücretli tamir seçeneği sunmasını bekliyorum. Cihazım için garanti durumunun sorgulanmasını, eğer garanti kapsamı yoksa ücretli tamir hizmetine erişim sağlanmasını ve alternatif bir çözüm sunulmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için en kısa sürede dönüş yapılmasını rica ediyorum.

20 Ekim 2025 12:56

Sadece cihazın kayıtlı olduğu kişinin ismimi düşünmem gerektiğini söyleyip kapattılar hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ana Başlıkta Kendi Kendine Soyulma Ve Garanti Dışı Bırakılması

Simge
18 Eylül 2025 10:50
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
23 Mart 2024 10:33
Dyson Airwrap Canı İsterse Çalışıyor. O Gün Şanslı Gününüz İse.

Dyson Airwrap Başlıklarının Sürekli Çıkması Ve Ürün Değişimi Talebim

29 Eylül 2025 12:37
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
07 Temmuz 2025 11:51