Doğan sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 23:21

Dyson 360 Heur model robot süpürgeyi İtalya'dan aldım ve Türkiye'ye getirdim. Ancak ürün şarjdan çıktığı gibi kapanıyor. Bir çözüm bulamıyoruz. Dyson Türkiye destek hattına durumu bildirdim; ancak ürünün Türkiye'de satışı olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ürünü kullanamıyorum ve mağdur durumdayım. Tarafıma ulaşılmasını bekliyorum.

17 Şubat 2024 15:15 (Şikayetten 8 gün sonra)

17 Şubat 2024 23:19

Teşekkür ederim ivedilikle bekliyorum Dyson

Yorumlar (8)

İlayda

Instagram adresinizi verir misiniz?

Umitdogan34

İlayda

Hatırlayamıyorum fişine bakmam gerekiyor. Media Markt aracılığıyla derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Rica etsem çözüm sürecinizi anlatabilir misiniz?

Doğan

İlayda hanım isterseniz Instagram'dan ekleyebilirsiniz arayarak yardımcı olabilirim uzun konular Media Markt kabul etmedi sonra yazışmalar yaptım size her şeyi anlatırım

İlayda

Çözdüm derken yetkili servise mi verdiniz? Fransa'dan almıştım.

Doğan

Media Markt aracılığıyla Fransa'da hangi mağazadan almıştınız?

İlayda

Merhaba Doğan Bey, Dyson 360 heurist robot süpürgemi (sizin eklediğiniz resimdeki süpürgenin tamamen aynısı) Fransa'dan aldım ve sizin videonuzdaki sorun ile aynı sorunu yaşamaktayım. Dyson ile görüştüm fakat Türkiye'de bu ürünün satışı olmadığı için garanti kapsamına girmediğini söylediler. Dyson size yardımcı oldu mu, olduysa nasıl oldu ve ne yaptılar? Robot süpürgeniz şu anda çalışıyor mu? Cevap verirseniz çok mutlu olurum. İyi günler.

Doğan

Merhaba Dyson banada aynı şekil cevap verdi işlem biraz uzun sürdü ama ben çözdüm siz hangi mağazadan almıştınız

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı

Yusuf
19 Nisan 2024 09:45
Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
07 Mayıs 2024 11:22