Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı

Dyson Robot Süpürge Servis Sıkıntısı
19 Nisan 2024 09:45

Japonya'dan almış olduğum Dyson 360 vis nav robot süpürge bozuk. Aldığım zaman Türkiye'deki Dyson'ı aradığımda, cihazın Türkiye'ye henüz gelmediği için destek veremediklerini ve Türkiye'ye gelmesini beklemem gerektiğini ilettiler. Burada bir sorun yok. Geçen ay itibarıyla cihaz Türkiye'ye geldi ve ben de iletişime geçtim. Videolu görüşme yaptık. Cihazı ve sorunları gösterdim. Tabii ki ücret dahilinde cihazın servise gelmesini istediler. Cihazı servise gönderdim. Ama bu sabah aldığım mesajı ekte iletiyorum. Cihaz yurt dışı olduğu için herhangi bir işlem yapmadan iadeye verilmiş. Ben zaten garanti kapsamında işlem yapılmasını talep etmedim; ürün yine Dyson ürünü ve bu cihazın ücret dahilinde onarılması gerekiyor. Madem hiçbir işlem yapmayacaksınız, ürünün Japonya'dan alındığını ve sorunlu olduğunu bile bile neden servise gönderilmesini talep ettiniz? Ve nasıl ücret dahilinde onarım olmaz?

23 Nisan 2024 13:17 (Şikayetten 4 gün sonra)

23 Nisan 2024 14:29

Çözüm merkezi aradı ve yine bir şey yapamayacaklarını iletti. Çözüm buymuş. Dyson pişmanlıktır. Kimseye tavsiye etmiyorum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
12 Ocak 2025 15:24
Dyson Robot Süpürge: 45.000 TL'lik Hayal Kırıklığı
Varol sonuçtan hiç memnun değil

Varol
04 Temmuz 2024 11:38
Dyson Robot Sorununu Çözemiyor!
Dyson Robot Sorununu Çözemiyor!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı

10 Mayıs 2024 21:06
Dyson Robot Süpürge Servis Hüsranı
İsa sonuçtan çok memnun

İsa
22 Aralık 2024 13:11
"Teşekkürler ederim."
Hamdu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Hamdu