Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
18 Aralık 2023 19:58

Media Markt Bursa Korupark AVM şubesinden Haziran 2023 tarihinde aldığım Dyson V10 şarlı dik Süpürge 6 ay sonra bozuldu. D*****@dyson.com.tr adresine istenen belgeleri attım. ( Video, seri no, fatura). İstenen bütün belgeleri atmama rağmen doğrulama sağlanamamıştır şeklinde cevap aldım. Canlı bağlantıyla destek aldığım kişi ise ısrarla fatura ekran görüntüsünü iletmemi istedi. Ama kullandıkları platform o kadar ilkel ki dosya gönderme kısmı yok. Dyson sattığı ürünlerin arkasında durmuyor. 6 ay içinde bozuldu. Dyson marka ürün satın alacaksanız bunu tekrar gözden geçirin.

20 Aralık 2023 11:45

1703061917212.t066-43770-201.pdf
20 Aralık 2023 11:42

Media Markt Bursa Korupark AVM şubesinden Haziran 2023 tarihinde aldığım Dyson V10 şarlı dik Süpürge 6 ay sonra bozuldu. [email protected] adresine istenen belgeleri attım. ( Video, seri no, fatura). İstenen bütün belgeleri atmama rağmen doğrulama sağlanamamıştır şeklinde cevap aldım. Canlı bağlantıyla destek aldığım kişi ise ısrarla fatura ekran görüntüsünü iletmemi istedi. Ama kullandıkları platform o kadar ilkel ki dosya gönderme kısmı yok. Dyson sattığı ürünlerin arkasında durmuyor. 6 ay içinde bozuldu. Dyson marka ürün satın alacaksanız bunu tekrar gözden geçirin.

Ek
Ek
20 Aralık 2023 12:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Fatma
21 Aralık 2023 10:27

Henüz kimse iletişime geçmedi.

Cansu

#Dyson adı etiketi yerine neden #model hashtaglenmiş çok anlamsız. #Dyson yazarak aratıldığında şikayet çıkmasın diye sanırım, marka değeri koruma politikası gerçekten düzgün bir kullanıcı desteği sunamayan bir marka

Erdinç
08 Ağustos 2023 13:41
Dilara sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürge Arızası Ve Media Markt İletişim Sorunları

Dilara
23 Şubat 02:00
"Düşün Müşteri Hizmetleri sayesinde tüm sorunlarım hızlı bir biçimde çözüme kavuştu. 15 gün içinde makinem tamir edildi kırık parçalar yenisi ile değişti. Media Markt yanlış yönlendirmesine karşın Dyson sorun çözücülüğü diyorum. Teşekkürler..."
Ece sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 19:12
Dyson Kategorileri