MNG Kargo İade Ettiğim Ürün Nerede? Takip Kodu İstiyorum.

MNG Kargo İade Ettiğim Ürün Nerede? Takip Kodu İstiyorum.
27 Şubat 2024 20:57455
Ezgi'nin Teşekkür Mesajı
Şikayetim çok hızlı çözüldü ve tarafıma ulaşıldı. Markaya ve müşteri temsilcisine teşekkür ederim.

2531318132113544 sipariş numaralı Koton marka ürün için iade talebi oluşturdum ve MNG Kargo'ya verdim.
İade ettiğim ürünün takip kodu olmadığı için ürünümün nerede olduğunu gözlemleyemiyorum. Ürünü iade ettim ancak takip edemediğim için para iadesinin ne zaman gerçekleşeceğini bilemiyorum. Takip kodunu ve ürünün nerede olduğuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

28 Şubat 2024 09:16 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Kurulduğu ilk günden itibaren sektördeki yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olan MNG Kargo, hizmet verdiği tüm kişi ve kuruluşların ihtiyaçlarına en hızlı ve güvenli şekilde çözüm üretip, var olan çalışma birlikteliğini yarınlara geliştirerek taşımaktadır. Müşterilerimizden gelen şikayetleri bu kapsamda kurumsal markamızın varoluş hedefine hizmet eden önemli bir fırsat olarak görerek titizlikle değerlendirmekte ve süreç çalışmalarımızda dikkate almaktayız. Bu kapsamda öncelikle görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için ayrıca teşekkür ederiz. Çözüm merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor ve sizinle hızlı bir şekilde irtibata geçecektir. Saygılarımızla MNG Kargo Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #İşimizdeÖncüyüz #SorumluluğumuzBüyük

Ezgi
28 Şubat 2024 13:53

MNG Kargo Dan İade Ettiğim Ürünün İade Edilmemesi

15 Eylül 2023 14:07157

"Kargom iade edilmiş sadece kodu gönderilmemiş sorunumu çözdüğünü için teşekkürler"

MNG Kargo İade Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Gecikme Yaşadım

24 Mayıs 2025 16:59438

MNG Kargo'ya 20 Mayıs salı günü Koton'dan 2916874406821592 numaralı siparişimden iade kargosu verdim. Bugün 24 Mayıs cum...

MNG Kargo İade Sürecinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Takip Sorunu!

17 Mart 2025 10:141.158

"Nurdan hanıma teşekkürler"

MNG Kargo Paketimi Adresime Teslim Etmedi

MNG KargoPaketimi Adresime Teslim Etmedi

Nihal
MNG Kargo Çalışan Saldırısı Ve Mağduriyeti!

MNG Kargo ÇalışanSaldırısı Ve Mağduriyeti!

Kübra

Öne ÇıkanKonular