Denizbank Üretici Kart Borcunu Ödeyememe Sorunu

02 Aralık 2024 23:21

Denizbank Üretici Kart'a 07 Ekim 2024 tarihi itibarıyla borcum var, ancak şu an için maddi sıkıntılarım nedeniyle ödeyemiyorum. Temmuz ve Ağustos aylarında param gelecek, o zaman hepsini yatıracağım. Bir kez yapılandırma ya da öteleme şansımız var, ama aradım ve yaptıramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

19 Aralık 2024 23:49

İyi Akşamlar Daha önce yaklaşık 1 hafta on gün önce yapmış olduğum yardım çağrım hâlâ cevaplanmadı. Zaman geçiyor çok zor durumdayım. Denizbank Üretici kartla ilgili yapılandırma talebi hakkındaydı yardım isteğim. 2 haftadır her gün Şubeye gidiyorum şube yapılandırma uygunluğunun bulunduğunu söylüyor ve işlemi mobilden onaylıyoruz fakat son aşamada kimse üstüne almıyormuş öyle beklemede kalıyormuş. Her gün tekrar başlatıyorlar işlemi tekrar askıda kalıyor. Yapılandırma birimini arayarak yapılandırmayı yapıyoruz mobil den de onaylıyorum ama askıda kalıyor. Zaman geçiyor lütfen yardım edin şu an için nakit olarak çok zor durumdayım yapılandırma yapılsa param gelene kadar çok iyi olacak çok sıkıntılıyım birkaç ay lütfen yardımcı olun

04 Aralık 2024 18:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

10 Ağustos 2024 14:12
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 12:56

17 Ekim 2024 14:12