Denizbank Üniversite Ve Banka İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar

Denizbank Üniversite Ve Banka İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar
18 Eylül 2024 23:45

İstün Üniversitesi'nde peşin fiyatına 9 taksit adı altında kendi isteğim olmadan sigorta tanımlamışlar ve hiçbir şekilde kredi kartı istemediğimi söylememe rağmen şu an 1800 TL kredi kartı ekstresi kesilmiş. Oraya gittiğimizde ben sadece okulun parasını ödeyeceğimi, kredi kartı hiçbir şekilde kullanmayacağımı söylememe rağmen sürekli borç yazıyorlar. Böyle bir durumda okul, o paranın onlara ait olduğunu söylüyor. Bu işlemden haberimiz olmadığı için Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunabilirsiniz. Ek olarak bankaya gittiğimizde dalga geçer gibi 'Bu para bir şey değil ki' denilmesi, müşteri memnuniyetini benim için bitirmiştir. Daha sonrasında çektikleri parayı yatırdıklarında bugünü değil de çektikleri tarihe yansıtmışlar. Sanki çekip geri yerine koymuş gibi gösteriyorlar. Hazırlık sınıfı bittikten sonra bu bankayla tüm iletişimimi sileceğim.

19 Eylül 2024 11:34

Ek olarak Denizbank bana kredi kartı açıp istedikleri gibi oynama yapıyorlar şu an 3500 TL kredi ödemesi çıktı. Bu kredinin kapatılmasını istiyorum eğer yapılmazsa Dava açacağım.

Bu işlemi yapan kişi Denizbank 4. Leventteki Aybüke hanımdır. Kendisine söylememe istememe rağmen isteğim dışı işlem yapmaktadır. Gereğinin yapılmasını istiyorum

24 Eylül 2024 17:36 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 11:34
Denizbank Ve Yüzyıl Şubesinin Yapılan Kart Sigorta Ve Kart Aidat İşlem

Tuğçe
27 Kasım 2023 20:25
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 10:53
Enes sonuçtan memnun