Selda sonuçtan çok memnun

Denizbank Mobilden Müşteri Olup 1000 TL Harca 1000 TL Bonus Kampanyası

30 Eylül 2023 17:21
Selda'nın Teşekkür Mesajı
“Bana ulaşan herhangi bir temsilci olmadı telefonla aranmadım. Ben kendim her gün arayıp sordum Bonus problemi çözüldü mü diye malum 1000 TL Bonus az bir şey değil. Buraya yazdıktan sonra mı? Yoksa birkaç kez bankayı aramam sonucu mu bilemiyorum. Bonus puanım yüklendi. 3 içinde günde yüklendi. Fakat 3 aydır müşterisiyim her kampanyadan kazandığım bonusların yüklenmemesi sonucu ertesi gün arayıp neden yüklenmedi deyip kayıt oluşturunca 3 günde içinde yatırılıyor Bonus. Madem kampanyayı yapıyorsunuz gününde bonusları yatırın lütfen. Her kampanyada Bonus niye yatmadı diye ben sizi aramak zorunda değilim. Teşekkür ederim iyi günler dilerim.”

Mobilden denizbanklı olanlara 1000 TL harcamaya 1000 TL Bonus.
Kampanyadan, 17.07.2023- 31.08.2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez Denizbank müşterisi olan ve MobilDeniz, denizbank.com, İnternet Bankacılığı, DenizKartım uygulaması ve İletişim merkezi aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir.
Kampanya bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları kampanyaya dahil değildir.
Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla 20.09.2023’e kadar (bu tarih dahil) yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL Bonus kazanabilecektir.
Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
Alışverişten kazanılan bonuslar 29.09.2023 tarihinde karta yansıtılacak olup ayrıca müşterilerimize SMS ile bilgi verilecektir.
Kullanılmayan bonuslar 27.10.2023 tarihinde geri alınacaktır.
Kampanya katılımlı değildir. Kampanya kapsamında belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.
Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 1000 TL Bonus kazanabilir.
Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.
Bonus pos zorunluluğu yoktur.
İade/iptal işlemlere Bonus yansıtılmayacaktır.
Denizbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Denizbank'ın bu kampanyasına katıldım. 2 ağustosta mobilden görüntülü görüşmeyle müşteri oldum. Temsilciye bu kampanya için müşteri olduğumu söyledim. Otomatik katılım sağlanıyor dedi tamam dedim. Kartım geldi kampanyalar bölümünde bu kampanyayı göremedim müşteri temsilcisini aradım. Otomatik katılım sağlandığı söylendi orada görünmez dedi bende eğer olmadıysa bir de kart ücreti ödemek istemem iptal edin dedim. Temsilci siz koşulları sağlayın yatmazsa arayın dedi. Koşulları sağlamama rağmen dün 29.03.2023 de yatması gereken 1000 TL Bonus yatmadı. Bankayı aradım. Kayıt aldılar banka uygun görürse yatıracakmış. Ben bütün koşulları sağladım 2 ağustosta müşteri oldum. 24 ağustosta ilk harcamamı 1000 TL olarak yaptım. Fakat 29 eylülde 1000 TL bonusum yatmadı mağdur oldum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Hem uğraştım bütün şartlar için hem de olmadıysa bir de 400-500 TL kart ücreti ödemek istemiyorum. Şartları sağlamama rağmen Bonus yatmazsa kartımı iptal edeceğim.

02 Ekim 2023 13:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
Selda
05 Ekim 2023 21:12