Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Kırıkkale Şubesi Şikayet

Kubilay
12 Mart 2024 13:34

11.03.2024 tarihinde Denizbank Kırıkkale Şubesinde sim kart blokemin kaldırılması için sıra numarası aldım. Sıra numarası almayan bir kişinin para çekme işlemi benden önce yapıldıktan sonra sıram geldi ve sim kart blokemin kaldırılmasını talep ettim. Kimliğim sisteme tarandı ve imzam alındı. 5 dakika sonra sim kart blokemin kaldırılacağı bildirildi. 11.03.2024 tarihinde sim kart blokemin kaldırılmadığını görünce 12.03.2024 tarihinde tekrar Denizbank Kırıkkale şubesine gittim. Bir gün önce sim kart blokemin kaldırılmadığını ve işlemin tekrarlanmasını talep ettim. Tekrar bir form imzalatıldı ve ters bir üslup ile attığım imzanın bana ait olmadığını ve bu işlemin yapılamayacağı belirtildi. Banka personeli imzamı beğenmediği için böyle bir talepte bulundu. Kendisi adli tıp uzmanı veya kriminal uzmanı olmadığına göre benim imzamı karşılaştırıp böyle bir talepte bulunması tamamen olayın kişiselleştirilmesi, zaman kaybı ve müşteri memnuniyeti açısından da hoş bir davranış değildir. Akabinde Denizbank Kurtuluş şubesine gidip sim kart blokemin kaldırılması talep ettim. Diğer şubede imza ile ilgili bir sorun yaşadığımı lakin imzamda herhangi bir sorun olup olmadığını sordum. Herhangi bir sorun olmadığını ve gayet güler yüzlü bir şekilde işlemim halledildi. Denizbank ile ilk defa çalışmaya başlamıştım ve şubenizde yapacağım ilk işlemde böyle bir iş bilmez egolu personeliniz ile muhatap olmak zorunda kaldım.

12 Mart 2024 17:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

Cankoç sonuçtan hiç memnun değil

Cankoç
03 Nisan 2024 02:31

16 Şubat 2024 20:54

27 Mart 2025 13:03
Cezmi sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 09:53
Denizbank Tarsus Şubesi'nde Sim Kart Blokesi Sorunu Ve Kaba Davranış