Emrah sonuçtan memnun değil

Denizbank Bonus Kampanyası Yükleme Yapılmadı

11 Haziran 2024 16:19

Denizbank 10.000₺ harcamaya 125₺ bonus kampanyasına katıldım. Kampanya bitti, belirtilen rakama ulaştım ancak bonus yüklemesi yapılmadı. Uygulama üzerinden kampanya katılım sayfasında katılmama rağmen yükleme yapılmadı. Bilgilendirme mesajı aldım ve kampanyaya uygun katılım sağladım.

06 Ağustos 2024 10:34

06 Ağustos 10:30 Denizbank 7,500₺ harcamaya 100₺ Bonus kampanyası katılım sağladım belirtilen rakam üzerinde tamamladım belirtilen tarihte yükleme yapılmadı daha önce de ilettiğimde katılım sağlanmadığı yönünde geri dönüş yapıldı görsellerini ekliyorum aynı kampanya uygulama üzerinden katılım sağlıyorum 3 kere katıldım 1 kere yükleme yapıldı

Ek
Ek
06 Ağustos 2024 10:30

11 Haziran 2024 17:23 (Şikayetten 1 saat sonra)
Emrah
22 Haziran 2024 14:00

Kampanyaya katılmadığım tespit edilmiş bunun gibi sorunlar olacağına uygulamalar üzerinden katılımdan sonra alışveriş sayısı hedefe kalan rakam gibi bunlar takip edilebilir 1 ay bekle sonra katılımınız görünmüyor

Erhan

Aynı kampanyaya ben de katıldım ve 17000 üzeri harcama yaptım, benim bonuslarımı da yüklemediler. Kampanyaya katılmadığımı söylüyorlar ama kampanyanın ilk günü alınmış ekran görüntüsü var. Kampanyaya katılmadıysam neden kampanyanın ilk günü ekran görüntüsü aldım. Yüklememek için bahane gibime geliyor!

Özcan sonuçtan çok memnun

06 Ocak 08:19
"Denizbank ve Şikayetvar ekibine teşekkür ederim"

Denizbank Kampanya Bonusum Kartıma Yüklenmedi

M.müjdat